Cape Town Part 1 opdateret

Lidt guf fra varmen……
Denne vinter har jeg valgt at tage til CT igen, da jeg synes stedet har meget at tilbyde. God surf, dejlig mad, høj levestandart og gode oplevelser udover surf (næsten ligesom at være hjemme, bare billigere :-))
Hvis det ikke blæser eller man ikke gider surfe kan man lave mange andre ting, og det gør at man aldrig keder sig hernede!
Jeg ankom i midten af December, og turen går hjem igen i slutningen af Marts. Vinden har været super god! Faktisk nok den bedste sæson jeg har oplevet hernede. Forholdene er meget blandet, nogle dage sejler man bølger og andre dage kan man nå et par timer freestyle inden vinden bliver for kraftig.
Min kæreste (Fotograf:-)) Nannakom i starten af januar. Hun startede med at kite i foråret. Hun skulle lige vænne sig til de barske forhold. Vi har derfor været en del i Langebaan/Sharks Bay i starten, som er et super godt begyndervindligt flatvandsspot blot en time væk fra Cape Town. Derudover har vi haft et par gode dage i Witsand. Vi har været været ved Brandvlei et par gange. Dette er en sø som ligger et stykke inde i landet som kræver at det blæser godt igennem hjemme fra.
Med på turen har jeg Cabrinha Chaos kites 7,9,11 og Xcaliber board 133×40 – som er deres freestyle setup 2013. Derudover har jeg en drifter 5.5er med til bølger… Jeg rigtig glad for mit nye setup, men vil komme med en nærmere beskrivelse af udstyret efter turen.
Hvis i vil se billederne i bedre kvalitet, så vil de også blive lagt op på min facebook side LazzyTravel

Udsigten fra vores lejlighed – Dejligt med kan se når vinden kommer 🙂

Related Articles

Responses