De tre tykke på tur

Nu har vi snart 1 marts, og indtil i dag var det kun blevet til to ture på vandet i år. Godt nok to fantastisk ture, men stadig ikke nok til at dæmpe de stigende abstinenser. Selv min kone er begyndt at udtrykke håb om snarlig bedre surfvejr, så jeg kunne komme ud og få lidt frisk luft (hun mener det vil være bedst for alle parter .-)Så i løbet af ugen bestemte jeg mig for, at var der bare den mindste mulighed for at komme på vandet i den her weekend, om det så kun var en tur på 5minutter, så skulle jeg altså ud.

At lysten for at komme afsted, er blevet pirret endnu mere af al den raceboard skriveri der har været på KS den seneste tid, gjorde at jeg faktisk havde en tur på raceboardet i tankerne. Udsigten i løbet af ugen så heller ikke for lovende ud, så det virkede som en god plan (nu var det jo også min egen plan). Jeg havde desværre ikke så megen tid, så jeg droppede at tage ned til Jan A fra Vejle, som tog ud i As vig, som jeg ellers godt ville prøve.

I stedet blev Picanto’en skudt afsted mod Saksild. Da jeg gik og pakkede (og havde tjekket hou måleren på nettet) bestemte jeg mig for at jeg heller måtte have en ekstra bræt med. Så det endte med at vi var tre tykke i bilen, nemlig undertegnede, det store raceboard og min elskede Nugget. Både raceboardet og Nugget’en har haft en længere skadesperiode, men efter et par vellykket operationer, var det egentlig også på sin plads med lidt genoptræning.

På vej mod saksild sad jeg og drømte om at skulle skyde raceboardet af, rigtig komme op og sejle på finnerne. Tage et par gode kryds, hvorefter der bare skulle faldes lidt af ifht. halvvind, og så ellers gas håndtaget i bund. Faktisk var der mens jeg kørte gennem Odder, ingen tvivl om, at i dag ville mange hastighedsrekorder lide deres død. De tre tykke var klar på en god dag, og stemning var høj i den lille bil (som nu lugtede rigtig af gammel hengemt våddragt og støvler som ikke havde været til tørre siden sidste tur)

Da jeg endelig kom til Saksild, var Mogens også på vej ud. Han mente at en 12’er var lige i øjet. Jeg var dog lidt tvivlende om en 12’er ikke ville være lidt for stor til min spinkle krop. I hvert fald var jeg ikke i tvivl om, at raceboardet bare skulle blive i bilen, for der var jo faktisk bølger ved saksild i dag, ganske fin bølger (og ganske sikkert meget irreterende bølger hvis jeg tog ud på raceboardet 🙂 Efter at have sniffet lidt havluft, kløet mig selv de tre obligatoriske steder, bestemte jeg mig for at en 10’er var alt rigeligt. Hurtig i våddragten (jeg skulle dog lige tjekke om der en død hamster i støvlerne, for de lugtede sgu fælt) Hvor var det i øvrigt dejligt, igen at have en forholdsvis fornuftig grund til, at rende nøgen rundt på en offentlig parkeringplads i frostvejr.

Det viste sig at 10’erne var perfekt størrelse for mig på Nugget’en. Det kunne tydeligt mærkes, at dette har været en lang lang vinter, med alt for få ture på vandet. I hvert fald gav de første par ture anledning til nogen gode styrt. Men hva’ fanden det skulle jo være så sundt for huden med lidt kolde afvaskninger. Hurtig var den værste gang rust banket af, og der kunne gives gas i de fine bølger. Det blev alligevel til halvanden time på vandet før end jeg mente, at nu havde min hud fået tilstrækkelig med skønhedsbehandling.

Efter endnu en gang at have rendt nøgen rundt på parkeringspladsen, kløet mig de tre obligatorisk steder, vendte de tre tykke næsen hjemad igen. Glad, fornøjet og med brændende kinder.

Mvh
Lars
p.s. som i kan se nåede jeg lige at skyde lidt billeder derude i dag.

Related Articles

Responses