DM Farø Stævnerapport

Den 21. september var dagen hvor kitetour skulle afholde sit sidste stævne, og få kåret en dansk mester i freestyle. Vi skulle i år for 5. år i træk være på Farø, og slutte dagen af med spisning på hotel og senere feste på Dr.Emils. Men nu først lidt mere om dagen ved Stranden.

Grundet den manglende vind var der god tid tilat få opsat alle tingene, så alt spilled maks.
Der var mange nye tiltag til årets DM. Flere leverandører havde en stand for at vise noget nyt og lækkert udstyr frem. Vi havde også fået Oure forbi, som gjorde reklame for deres nye kitelinie.
Selve stævnet startede senere end det plejede pga. den manglende vind, derfor var der først skippermøde kl. 12.

Stævneledelsen var meget positive og optimistiske omkring vinden, selvom vejrudsigten ikke så for lovende ud. Det så ud til at der var noget mere vind end DMI første havde lovet, og vinden tiltog i løbet af formiddagen. Derfor lignede det at der var gode muligheder for sejlere og tilskuere for at ikke mindst mulighed for at demo en masse udstyr.

Mens vi ventede på at vinden skulle tiltage, var der god tid til at lege for både store og små. Der blev spillet volley, sejlet på SUP og bygget/leget på kicker og slider. Tak til Skipper for at medbringe det fine legetøj.

Desværre skete der det, at vinden efter middag begyndte at aftage, og lagde sig på 4-5 m/s og derfor var der ikke andet for end at hygge videre indtil vinden igen skulle tiltage.

Heldigvis kom vinden sidste på eftermiddagen som lovet, og vi fik startet op lige så snart vinden var på et acceptabelt niveau. Vi startede med Q rækken (pigerne), da de generelt kan sejle i lettere vind.
Det endte hurtigt med at vi også prøvede at starte både A og B rækken for herrerne.

Gennem hele dagen havde vi Redbull til at holde os med musik, og sørge for at vi ikke var tørstige. Samtidigt har vi også Snickers som sponsor, ud af det er betegnelsen kommet, ” et Kitetour sæt” Det indholder en Redbull i den ene hånd, og en snickers i den anden, absolut en god kombi.

Der kom også godt gang i A banen, men desværre nåede vi ikke at få sejlet færdigt i A og B.

Pigerne nåede at sejle færdig, og det gjorde at der blev bytte om på den samlede stilling.

Om aften på Emils fik nogle af de fremmødte sponsorere overrakt diplomer som tak for årets bidrag.

Der blev også overrakt et GoPro black Edition til vinderen af vores GO PRO videokonkurrence, tillykke til Mads Rex.

Q rækken blev sejlet færdig ved stævnet på Farø, og dagens vindere blev:

Nr. 1 Therese Taabbel
Nr 2 Julia Böhmer
Nr 3 Stine Juhl

De samlede vindere af årets kitetour 2013 er som følger:

I Q rækken blev vindere
Nr. 1 Therese Taabbel
Nr. 2 Stine Juhl
Nr. 3 Emely Freja Petersen

I B rækken blev vinderne følgende:
nr. 1: Nikolaj Holm Larsen
nr. 2 Bjørn Lucas
nr. 3 Janus Haraldsted

I A rækken blev vinderne følgende:

Nr. 1 Nick Jacobsen
Nr. 2 Jacob Rein
Nr. 3 Nikolaj Holmlund

Tillykke til alle vinderne og tak for en rigtigt hyggelig weekend. Vi håber at se jer igen næste år, samt en masse nye sejlere.

På vegne af kitetourcrewet

Rasmus Salomon

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false
Kitetours sponsorene i 2013 er følgende; Kellmann skilte, Hvidbjerg camping, North kiteboarding, Corekiteboarding og Kitesurferen
Kitetoursens produktsponsore er følgende; Gopro, Rentaboard, Surfogski, borgssurfshop.dk, westwind, kitefix, snickers, Aloha Camp, Liquidforce, Mystic, vaavud

Related Articles

Responses