Efteråret vender tilbage

På den fedeste måde – med varmt vejr og varmt vand og masser af vind – SÅDAN !!!
Lørdag den 16/11 var vi nogen der ville nordpå, fra Århus. De andre meldte dog fra, men Brian var oppe i området og var klar.
Godt nok var der aktivitet omkring Hanstholm osse, men på vej derop var meldingen at Hanstholm var syg, NADA at komme efter…
Desuden havde Brian og jeg aftalt at mødes i Slettestrand, et af vores favorit spots.
Især når jeg kigger på triptælleren – fra jeg kører hjemmefra og til jeg er der, står den kun på 136km, og når det så viste sig at være spottet der virkede i dag ovenikøbet, klager man ikke.
Tog nogle kitecam billeder deroppefra. Det er umuligt at fotografere på spots der ikke har en høj skrænt eller andet foran (har de færreste spots, og især når sent på året hvor man jo aldrig står på land og spilder tiden (ja gør man forhåbentlig heller ikke om sommeren).
Men kitecam optagelser er jo “gratis” på alle måder, og tager max 15 sekunder ekstra, uden at man ved kameraet er der eller til gene – så altid nemt når man er ude, og det KUN er det at være ude der tæller…
At man så bruger oceaner af tid bagefter, hvis man vil, er en anden sag – men giver i virkeligheden meget af oplevelsen tilbage, så man får en dobbelt op på den måde, og desuden en meget sund “selvkritik” så man ikke tror man er noget (når man ser det i virkeligheden) !Tror jeg der er mange der ikke tænker over…

Klik på billeder for at se i stor
SletteStrand, flot 🙂

De har endda sat launchpæle op deroppe, så man ikke behøver bruge pløk eller hundespyd.

Vindretningen var perfekt, en aaaanelse offshore, så var igang med at rigge en 9er (ligger i baggrunden), men inden jeg var færdig kunne jeg godt se det nok var galt, og gik ud men en 7er i stedet, der viste sig at passe hele dagen.

En skøn lille shorebreak nogen gange, når man går ud – men et pragtfuldt spot fordi der findes ikke sten nogen steder, sand over det hele.

Og at vi så havde 2 meters bølger gjorde det bare endnu bedre – solen tittede liiiige kort frem af og til, men desværre skyet for det meste.Men VARMT, over 10 grader både luft og vand 😉

Her ses hvorfor det spiller så godt – ude ved Sct Olufs Kilde her, og bag mig kan man se hvor stort og flot de piller downwind på de ydre revler.
Men de kommer igen ved hver revle, og jeg er på een der er ved at bygge – så man kan vælge frit og over det hele, med lidt erfaring og held selvfølgelig, som altid.

Jeg napper den jeg er på, og får det fedeste cutback på skulderen samtidig med den lukker – GUF !!!

Sprayet hænger stadig i luften, mens luften går af bølgen og den klapper sammen – SÅ er man bare glad derude, og nærmest ikke noget der slår det i “feel good” !

Vi krydser lidt op forbi Sct Oluf, og går lige kort i land. Jeg sætter kiten ned, tænder kamera, og ud igen 🙂

Her var nogle af de største og fedeste bølger vi fik denne lørdag – kommerrundt i en lille fedtube her 🙂

Længere nede ved kutterne, blev det osse virkeligt stort nogle gange – her een af de største og rene.

Sådan en forside gør livet værd at leve

Man kunne lave de vildeste aerials når du lukkede stejlt 😉

Vindretning som sagt perfekt, så helt sideshore selv ude på de store der rullede lidt skrå som alle steder.

“Farligt når fralandsvind” ??? Nej, som det ses krummer kysten længere til højre, så perfekt 😉

Vi går ind lige før solnedgang, mens det er behageligt og lyst – Brian og Krabben og vores 7ere siger tak for i dag 😉

Der er ligefrem et toilet 10 meter fra hvor vi parkerer, ren luksus.
Tak for en go dag, og dejligt (for mig) at komme ud og blive rulletrundt i bølger med noget kapowigen, så forrige weekends oplevelse ikke sætter sig forkert.
Og Brian var ude med en spritny 7er for første gang overhovedet- dejligt på så go’ en dag, især efter at ha’ haft nogle skuffende forhold de sidste gange, var det ren optur.
“Så bli’r det ikk’ møj bæjre”

c”,) Peter Frank

Related Articles

Responses