Eksotiske DK forhold og en søslange – havslange – haveslange ?

Et helt unikt farvespil 11/11 på denne strålende solskinssøndag, jeg godt vil dele c”,)
Udsigten for vestjylland så for usikker og skiftende ud, og vinden skulle tage af.
Løkken var oplagt – men der var ingen der ville med derop, så tog chancen ved Øreflak der ifølge udsigten skulle virke men ikke til at vide hvad der skete da vinden skulle dreje en del i løbet af morgenen/formiddagen, både skifte retning og tage voldsomt til – der var stille tidligt.
Kørte ud på Djursland lidt før middag, passede mig egentlig fint da havde haft 5-6 timer i bølgerne dagen før også, så ikke så meget tid.Men der var nu desværre ingen der ville ud og ride bølger i dag overhovedet, selvom det var nærmest skyfrit og 10 graders varme – helt vidunderligt vejr så skønt at køre ud og chance den.
Og sørme om ikke det var lige i øjet med konstant 8m2 vind de næste 3-4 timer, vind 250-270 grader perfekt.
Kun godt halvanden meters bølger, det var helt okay når så sideshore og godt – og så var der noget større sets ind imellem også.
Vil ikke lægge de samme billeder ind igen og igen som blogs, så er holdt op med det – men lige præcis denne dag var solen og havbunden epic – det var lavvandet og nede ved revlerne var der det mest utrolige vand og sol gennem bølgerne – og det var lige så skønt at se på derude, når man kiggede igennem en lille glasvæg eller på sprøjtet, så har taget en 7-8 (meget ens) af alle kitecam billederne ud, hvis andre kunne li’ at se de flotte farver.

Klik på billeder for at se i stor

Hjelm, solbeskinnet

Og vidunderlige bølger her nede hvor de var bedst

Skyggespil

Og store forsider ind imellem – guf

En lidt anden teknik med vægten fremad her – og der er en havslange, eller er det en haveslange ? i vandet på vej til angreb

Måden bølgerne stod på var som jeg elsker dem, selv de mindre – Aaaaaah !

Her lidt længere ude – en helt anden dyb varm farve vandet havde

Sent eftermiddag lige før 15 kom færgen ind – men det var blevet overskyet så farverne var HELT væk nu.
Skyndte mig ind da jeg så færgen, tændte kamera zoomet godt ud, og fik et enkelt shot af den første færgebølge der kom – jeg var heldig at ramme lige i smørhullet her, på de seriøst store og lange bølger

Og senere forsvandt skyerne igen – da jeg stoppede lidt efter 15 og riggede af.

Jeg krydsede op til færgehavnen på et tidspunkt – der var nogle stykker ude på fladt vand der, så dejligt at se andre fik brugt de ekstraordinære forhold i solen og varmen i dag.
Måtte desværre have sko på da jeg har en skade/sår under den ene fod – men var godt nok tæt på jeg var ligeglad og smed dem, da det ville have gjort oplevelsen endnu større.

Solen stod flot og lavt nu, og færgen på vej ud (men den giver ingen bølger mere, som den gamle der KUN gav gode bølger på vej ud men ikke ind – nu er det omvendt)

På vej hjem havde jeg hele vejen den her totale zen fred og afslappede fornemmelse, efter at have oplevet disse farver og adrenalinen samtidig – der er ikke noget der slår det, og billedet her kan tydeligt føles i hele kroppen bagefter – skønt

3-4 timers helt uventet og både god og flot wavesession, så nyder man turen hjem, selvom man har været alene ude – her på vej forbi Strandkroen ved Ebeltoft – husene ligner lidt nogle fra Bjergkøbing Grand Prix – herligt

Snart hjemme – får den flotteste udsigt hjem, da jeg kommer til Kaløvig, med slotsruinen og solnedgangen

Skøn søndag, een af de HELT unikke man ikke oplever så tit.
Håber i kan li’ billederne og farverne

c”,) Peter Frank

Related Articles

Responses