En begynder starter op

Hej alle.
Jeg blev for et års tid siden spurgt af en ven om ikke jeg også havde lyst til at prøve det der kitesurfing. Jeg har altid været glad for at være aktiv og det må gerne være lidt spænende. Dog fandt jeg ikke noget der kunne holde min interesse.
Jo mere jeg tænke over det, jo flere videoer jeg så nettet og jo mere jeg læste om det blev jeg mere og mere overbevist om at der her er lige noget for mig.Jeg elsker action og jeg elsker vand – det skal jeg da bare i gang med!
Uden overhovedet at have prøvet det gik jeg i gang med at bruge penge – jeg har altid været go til at kaste mig ud i ting 🙂
Med sund respekt for sporten fik jeg et “crashkursus” og efterfølgende Kitesurf 1 diplom (stort tak til Kitecph) som jeg var super glad for. Nu skulle jeg bare ud på vandet med mit grej så hurtigt som muligt. Det var rart at starte om vinteren da man havde det hele lidt mere for sig selv og godt med plads.
Mine 2 første sessions efter kurset har jeg lavet til videoer som jeg nu vil dele med jer alle. Begge ture var ude på Sydvestpynten. De er ikke så actionpakket som mange andres men snart har jeg lidt frihed igen og så kommer der måske nogle flere med forhåbentlig meget mere fremskridt!
Håber i ka li dem!
Jomfrutur på board
{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=SOGGntldBkw","width":"690","height":"520"}

Anden tur på board
{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=FOu8YDYMdbY","width":"690","height":"520"}
Hilsen Kim

Related Articles

Responses