Eurotrippin’ 1/3

Efter godt 3000 km kørsel og første uge i vores godt tre ugers roadtrip, er vi efterhånden landet dybt i den nordvestspanske bjergkæde.Strandene er begyndt at komme spredt, men det er et fint alternativ til det flade danske landskab og “håbløse” sommer.
Efter sidste års episke tur til Alvor i det sydportugisiske, skulle turen i år indebære lidt mere sightseeing og udforskning af det sydeuropæiske kontinent. I år er turen, indtil videre, gået over den franske sydvestkyst og videre langs den spanske nordkyst.
Første spot i Frankrig var et konge freestyle spot. Spottet lå sydvest for Bordeaux og spottet bestod af en sandbanke 200 m ude i havet. Superflatvandsspot, men stærk strøm og vi var ovenikøbet helt alene. Dog ikke uden grund. Senere tøffede en lille båd med to franske betjente ud til os for at forklare, at vi sejlede i et nationalpark. Efter godt to timers god sejlads endte sessionen, og vi drog videre.
Turen har indtil videre budt på fantastisk smukke surfspots, hvor vi har sejlet alt fra store bølger til glossy fladt vand. Naturen giver enekstra dimension til oplevelsen.
Surfhilsner; Jens, Ebbe & Thomas

Epic Camping spot

{"video":"http://www.youtube.com/watch?v=2OtJCZg-xoo&feature=youtu.be","width":"768","height":"432"}
Når vi ikke er på vandet, træner vi også….

Related Articles

Responses