Familiesurf med ungerne

Havde den bedste session ever i går i Bork Havn, men det hele startede for nogle måneder siden.

Har en knægt som lige er blevet blevet 5, og en datter på 2,5 de har i lang tid spurgt til mine tur på vandet. “Skal du ud og søøøfe??” “må vi komme med??” ect. ogefter at have set RasmusKK’s video med børn og trainerkiteshttp://vimeo.com/19899185, og træning i timevis med dem, har jeg tænkte at muligheden for at dele disse oplevelser med dem, måtte byde sig før eller siden.

Men min toldmodighed rækker altså ikke til de skal blive 8-10 år, så den anden aften modificerede jeg min egen bar, med en ekstra ældre bar ved hjælp af to stykker leadliner fra et trim + en bungee fra et Cabrinha IDS system.
Bungee er monteret i toppen at trimmet så deres små hiv i baren ikke påvirker kiten. Jeg har lavet tre små knuder så jeg kan tilpasse barens højden til dem.

I går blev det så testet på en sommerlignende dag i Bork. Fik trimmet højden på den ekstra bar, og alt imens havde Emil iført sig sit suit, og var klar til kamp.

Da vi kom ud i vandet satte jeg mig ned, fik ham til at stå mellem mine ben, gav ham hans bar i hånden, han satte sig ned, og vi svingede begge benene op på boardet og satte i gang.

Vi sejlede et godt ben ud og der var brede smil på læberne af os begge. Da vi skulle vende lagde vi os i vandet, fik vendt boardet og så var det retur mod stranden til søster og en stolt mor.

På anden tur lykkes det os at jibe i vores vending, hvilket var den fedeste følelse!

Så var det Mille’s tur. Til dels samme princip dog uden brug af baren. Hun holdte godt fast rundt om mine ben, og så røg vi af sted. Det blev kun til en enkelt tur da, hun ikke kunne holde varmen.

Der var ingen tvivl om at hun havde haft en sjov tur.

Emil var klar på endnu en tur da søster var blevet sat af, og denne gang fik vi lavet små hop ud over de små fjorddønninger, det var god spas J

Dragterne var en tand for kolde så det blev ikke til flere ture… til dem.. 😉

Over all en af de bedste sessions jeg har haft. Det var den bedste oplevelse at give videre, og pædagogerne i børnehaven måtte liiige se et billede da knægten skulle hentes i dag, for at bekræfte hans fortælling om weekendens oplevelser 😉

Cheers
Svan

Related Articles

Responses