Første Mobe 5 Osmosis af Nils Welsh

Den unge Flensborg knægt Nils Welsch, som også ofte er at finde på DK spots omkring Kegnæs etc. har på sin vintertur til Brasilien som den første kiter sat en Mobe 5 Osmosis. For adskille år siden satte Aaron Hadlow den første Mobe Osmosis, vist det man kalder en “one hit wonder”

Osmosis vil sige at man slipper baren med den ene hånd og griber den igen med samme hånd efter at baren har været en tur bagom ryggen som i et handlepass. Sværhedsgraden stiger naturligvis hvis skiftet sker inden landing, dette er ikke tilfældet hér. Her er Nils trick som vækker både begejstring og rædsel blandt publikum 🙂

Tricket er dog kendt fra wakeverdenen, men i kabel er den slags langt nemmere at sætte da træningsforholdene altid er stort set konstante, i modsætning til med kite hvor der er forskel på afsæt osv hver eneste gang oga vindforhold, chop og lignende.

Fedt med progression, der bliver dog næppe mange mennesker som kommer til at lave dette trick fremover, det er noget one hit wonder noget som nævnt, men det gør det bare endnu mere fedt!

@alsbirk

Related Articles

Responses