Fra en dejlig dag på Anholt uge 30 med to lækre sessions

Det virker ret efterårsagtigt i vejret, så måske lidt ringe timing at poste disse billeder fra uge 30 på Anholt som var den vildeste sommeruge. Men nu vender sommeren tilbage om et par dage for en kort bemærkning, så måske det alligevel er ok 🙂
Om ikke andet er det gode minder fra den bedste surfdag på en endnu fantastisk Anholt uge, hvor det blev til en Morgensession på den sydlige del af øen samt en fantastisk solnedgangs/fuldmånesession direkte foran Campingpladsen.
Dagene på Anholt kan godt flyde lidt sammen pga god karma og max afslapning, men det var vist nok onsdag at Santa og jeg trillede på vores cykler ned til Sønderbjerg for at få en morgensession på den ellers lidt vindfattige uge. Sejllads i shorty og solskin hjemme i DK er bare det bedste!
Jeg riggede min bedste sommer-ven, HifiX 15 til min DLX mens Santa testede på den nye NRG ´14 12m2.
PF var der også, men forsvandt hurtigt upwind fra os for at tjekke sæler ud længere mod øst (tror jeg :-))
Det blev til en times session for mig og Santa ca, jeg skulle retur og hygge m ungerne mens Hustruen løb Anholt rundt.
Fik sat en helt clean mobe, det er første gang det lykkes med en 15´er, normalt kan jeg bedst lide det trick med små kites, ellers blev det til lidt blandet da der var gode kickers inde – dog svært at få nok tilløb, men der blev sat nogle Indy 180´ere, 3ere på vej ud og noget front til blind. Overraskende mange tricks og få styrt en overgang, det måtte godt have været et heat til Skæring Mesterskaberne 🙂

Bare noget grab

Mobe med Chefen aka Santa i baggrunden

Midt i en Indy 180

Front

Til blind

Endnu en Mobe..
Bonus aftensession efter solnedgang i fuldmåneskin
Som om det ikke var nok med denne top lækre morgen session, kom der hen under aftenen samme dag atter vind – nu fra den modsatte retning. Vand og vejr stadig shortyvarmt som det har været en stor del af sommeren.
Næsten alle var ude lige foran Campingpladsen, men vinden var så let at den drillede det fleste og der var ret crowded for Anholt at være.
Efter Chefen havde smidt sin kite foran havnen og startet en mindre redningsaktion (og derved senere vandt redningsbamsen fra SOK),lånte jeg en god “gammel” 4 finnet Borg slalom racer – den gik ultra godt med min 15´er, mens det var mere end fesent på alm. TT. Vinden var perfekt og stabil da solen gik ned, så jeg besluttede at sejle ud mod fyret, i ca 5-6 m/s fra omkring nordnordøst vil jeg tro. Kort efter solen forsvandt stirrede jeg ind i den flotteste fuldmåne hen over Anholts klitter og var ganske alene med fuld fart mod fyret. Den følelse det gav mig mindede om da jeg lige havde lært at kite, det var top fedt..
Vel omkring 45 minutter og 24 km senere var jeg retur efter at have rundet fyret og sejlet retur lidt mere med vinden – med ret ømme ben. Da jeg kom ind til stranden var der stadig masser af måneskin tilbage. Sikke en dejlig og meget speciel bonustur at få 🙂 Blev lidt hooked på det der kurssjov for at det ikke skal være løgn, fedt at man bare kan tage en kurs og så stikke afsted med fuld fart.

God sensommer derude, husk at gribe eventyrene på vandet når de byder sig 🙂
Aloha fra
Thomo

Related Articles

Responses