Framegrabs fra Apelviken

Mikkel Megabjørnen Eliasen og UT tog et smuttur til svenske Apelviken i søndags, da der blev lovet hårdsydlig vind. Efter at have cruiset rundt i et stykke tid for tjekke spots ud havnede vi hvor vi startede, nemlig ved Apelviken. Forholdene var overraskende gode og der var helt fladt og rent mellem bølgerne. Senere drejede vinden lidt mere i vest og så var det knap så “clean”. Jeg havde min Envy 7 på og Mikkel sin 6er og vi havde fin power og fik øvet en del tricks. Det er i øvrigt noget som spottet er vanvittigt godt egnet til idet man sejler i en bugt hvor man får masser af muligheder for at hoppe og ride bølger. Bagefter kørte vi ind til Varberg og fandt et super paddelspot mellem en stor fæstning og havnen.
Jeg havde min GoPro på i halv times tid da vinden var drejet lidt mere i vest, men man kan godt få et indtryk af at det ikke var helt skidt (eller stort).
Spottet får vores bedste anbefalinger til bølgehungrende Sjællænderere eller andre der på de kanter -5 ud af 6 finner på den skandinaviske skala (vindstyrke og farvand taget i betragtning).
Her er et par grabs (og bare rolig der kommer ingen film 🙂 ):

Related Articles

Responses