Gjerrild 9. oktober 12 (formiddag)

Nåmen, skal også lige teste den nye blog.
Tog fri fra fabrikken og trillede til Gjerrild, men skulle hente ungerne så havde kun et par timer til rådighed.
Til at starte med var der rigtig fin vind, jeg havde fuld power i min 5’er, men efter en halv times tid begyndte vinden at blive lidt mere stødende og tog samtidigt en anelse af, dog stadig til 5 m2. Der var sindssygt meget strøm, så var fristet til at gå ind og pumpe min 7’er for at kunne hjerne mere højde, men dovnenskaben og den knappe tid sejrede.
Forholdene var sindssygt gode ifht til at det var Gjerrild. I mine øjne er det normalt et lidt ligegyldigt spot, men i formiddags stod der snorlige sets og flere af dem i hovedhøjde, omkring middagstid var der stadig gode forhold, men det var blevet lidt mere normalt Gjerrild rod.
Tog selvfølgelig de obligatoriske billeder:
Billedet snyder, der var stort set sol hele formiddagen 🙂

Tog lidt billeder af de andre på vandet da jeg var gået op. Det blev ikke til så mange, de sejlede for langt nede og jeg var løbet tør for tid:

Hov….ligner et board, man har set før 😉

Har fået støvet mit GoPro af, det har dog udviklet nogle dårligdomme og lever ikke helt op til hvad det kunne før i tiden, men fik lidt skud af de første sessions.
Dagens første cut-back og næsten dagens bedste …et af dem man kan mærke i kroppen bagefter (nørd) – se lige hvor snorlige næste bølge bagved står 🙂

Klar til den næste

Skummer fløden

mums

dobbelt mums

Kunne blive ved med at smide billeder op af mig selv, havde en fest uden lige, men sjovt nok er billederne lidt ens? 🙂
Slutter lige af med en lille bølge, som jeg synes jeg skulle surfe rigtigt

gik også rigtig godt, lige indtil jeg lagde lidt for meget vægt på den forreste fod og trykkede snuden under

Hov, nu fik jeg alligevel ikke prøvet den nye blog funktion med upload af billeder, kom af vanens magt til at gøre som jeg plejer 🙂

Related Articles

Responses