Hadlow 6 line set up på North Vegas 2015

Jeg blev, som så mange andre North sejlere, glad for at se Aaron Hadlow, som team sejler for North. Med sig har han taget sit ”6 line” princip, som et ekstra set up til 2015 Vegas’en sammen med den nye wakestyle bar. Dette set up satte jeg mig for at prøve en dag, hvor jeg var alene på spot-x på Fyn.
Det er lidt af et konverterings arbejde, som der skal til for at ændre wakestyle baren til 6 liner, men hvis man følger manualen tager det maks 10 min. Når man først har prøvet det en gang tager det ingen tid næste gang. Jeg har sat en lille video sammen af konverteringen, hvor jeg tog mit GoPro i munden, mens jeg ændrede set up’et:

Det første man lægger mærke til med det nye set up er, at det meget underligt at se en North Vegas uden 5. line. Når man er kommet sig over chokket, så kan man straks mærke at dragen styrer mere ”smooth” end med fem liner. Udover det, så er der ikke den store forskel i forhold til 5 liner, når man sejler hooked. Når man går unhooked kan man mærke en stor forskel. Det er som om at de 6 liner gør dragen lidt mere stabil end med 5 liner, da de 6 liner støtter dragen hele vejen rundt på front blæren. Derudover giver 6 line set up’et også en smule mere løft i pop’et ud af vandet. Hadlow set up’et var i hvertfald en positiv oplevelse!
Min største frygt ved dette set up var, at dragen nærmest ikke ville kunne vandstarte, det viste sig dog heldigvis, at det var intet problem. Hadlow set up’et vandstarter lige så nemt som med 5 liner. Jeg har dog ikke prøvet at vandstarte dragen på dybt vand…
Overall er 6 line set up’et super fedt! Personligt ved jeg dog ikke, om jeg kommer til at bruge det fremover, da jeg generelt godt kan lide at have mulighed for 100% depower i form af en 5. line, hvis nu uheldet er ude. Jeg kunne muligvis godt finde på at bruge Hadlow set up’et på kitetouren!
Jeg har også lavet en lille video fra min tur på vandet, hvor jeg igen har taget mit GoPro i munden og sejlet lidt rundt.
{"video":"https://vimeo.com/129092528","width":"768","height":"432"}

Surf up!
Normal 0 21 false false false DA JA X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Tabel – Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:Cambria; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} Kristian Højlund Larsen

Related Articles

Årsberetninger fra en “gammel dreng”

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;…

Responses