Hawaii party

Surffesten er blevet en institution i de danske kitesurf, windsurf, surf og wakeboard kredse. En fest, som via den super gode stemning altid har været er en rigtig hyggelig middag og en super sjov skyder fest.
Lars C. Pedersen, ministeren bag surfministeriet giver her en update på lidt af hvert:
Jeg synes det er utroligt at festen køre for 23. gang – og jeg håber alle ved hvor taknemmelig jeg for at få lov til at holde fest for sådan et fantastisk crew. Aldrig ballade, kun love og glade smil. Der har været så mange sjove, skæve og utrolige oplevelser igennem tiden.Jeg har sammen med det fantastisk team bag Surfministeriet kigget lidt på nogle ultra vigtig ingredienser i Surfernes Hawaii Parrty opskriften er for os:
Hyggelig og intim stemning!
Indrømmet Ny Carlsbergvej var nok ikke det helt perfekte sted om end det lå super centralt men det blev på kompromis af blandt andet den intime stemning, så måske var det meget godt at vi blev lukket før tid sidste gang. Måske var det et tegn ! Vi har til den 6. Oktober fundet et sted på Bryggen som måske er lidt for lille (kun plads til ca. 500 personer – vi har aldrig været under 600!) men vi blev enig om at vi heller ville lave en rigtig intim fest end endnu et hal bal. Jeg tror, at rigtig mange core-surffest–fans vil tænke “okay, det er back to basic – det er fedt!”. Jeg tror festen bliver som dengang vi var på Papahotel, hvor hovedparten af dem som kom ind var dem som var med til middagen!!!
Middagen
For os har det altid være middagen som har været i centrum, jo flere der kom med til middagen jo bedre fest. Jeg synes altid der har været et højt niveau og det skal der blive ved med. Vi har skiftet vores tidligere kok ud som har lavet mad de sidste mange fester. Tid til at prøve noget nyt og da to herre præsenterede sig selv var vi ikke i tvivl om at “this is it”. Den ene arbejder på Cofoco og den anden på Aastiderne til dagligt. Slår man de to steder sammen får man faktisk præcis den kvalitet vi vil ramme. Det er ingen hemmelighed at jeg forventer mig meget af de to herre. Samtidig har vi kørt middagsprisen helt ned i nul i håb om at alle så har råd til at komme med. Så middagen bliver solgt til 200 kr som er umulig at gøre billigere da (servering, service, borde og stole, opvask er så stor en post i dag). Jeg håber virkelig at folk støtter op om middagen fordi den er så essential for festens præmis.
Djs
I år får et nyere medlem i Surfministeriet debut. Den Hvide Snoop aka Nik. Han har i mange år leget rundt som Djs og det er på tide at han giver sin fortolkning af hvad Surffesten musik bør indeholde. Det muntre køkkens toner er skiftet ud med DJ Kaspar Solo (Den ene af de to fra køkkenet) – Kasper i soloversion har et brederrepitioir og måske lidt mere bass’n rap/ happy-hiphop så det er bliver sjovt. Joakim er jo med i Vild med Svans så vi ved endnu ikke om han er klar (afhænger af om I stemmer på ham)men ellers har vi en anden som kan skrue tempoet helt op de sidste timer.
DIG
Du er nok den vigtigste ingredienser og hvis du kommer som du plejer er vi sååå glade.Jegglæder mig som altid til at se jer alle sammen…
Mahalo fra mig / Lars
Links:
Køb din billet her:www.hawaiiparty.dk(Køb middagsbilletten FØR den 27. september og få den for 200,-)
Like denne:www.facebook.dk/surferneshawaiiparty

Her er fråder menuen:
Rødt super mørt Oksekød
Kylling med rosmarin og citron
Danske kartofler vendt med friske urter, kapers og skalotteløg
Tatar af rødkål med tranebær og ristede mandler
Bulgur med friske krydderurter og crudite af grønsager
Bagte rødder med urter
Pesto & Pikant kompot af bagte tomater
Tærte med sensommerbær og vaniliefløde
Koldhævet brød på Nordiske kornsorter og økologisk smør

Related Articles

Responses