Ida Auken har inviteret KBDK til møde

+ en masse andre, mødet er den 29 november, formålet er at lave enfriluftspolitik for hele Danmark. Formålet med denne blog er at vise jer, at vi bliver nødt til stå sammen, og alle sammen bakke op omkring kbdk. For det er den eneste måde hvor på vi kan blive hørt i større sager. Læs mere om mødet her:

Kære Kiteboarding Danmark

Hvad synes I skal være pejlemærkerne i Danmarks første nationale friluftspolitik?

Det vil være mit spørgsmål til jer og en lang række andre ildsjæle, organisationer, erhvervsfolk m.fl. på en heldagsworkshop fredag den 30. november. Sammen sætter vi os omkring bordet og skaber vores bedste bud på 5-10 pejlemærker for den første danske nationale friluftspolitik nogensinde! Pejlemærker, der skaber velfærd eller arbejdspladser ved at bringe naturen og friluftslivet i spil.

Ier inviteret, fordi jeg betragter jer som en vigtig bidragyder i processen.Vil I være med?

Tilmelding senest torsdag den 8. november.

Jeresdeltagelse er vigtig – allerede inden I møder op på workshoppen!
Vi har selvfølgelig ideer til, hvilke temaer vi kan drøfte. Men jeg vil hellere høre, hvad I er optaget af og så tilrettelægge dagen ud fra det. Derfor vil vi bruge et værktøj, der hedder konferencestafet, hvor I er med til at skabe workshoppen. Når vi har alle tilmeldingerne, får I i ”stafetten” mulighed for at stille det friluftspolitiske spørgsmål, der optager jer allermest til en af de andre deltagere. Og måske får I også et spørgsmål, I skal svare på.

Ifår direkte indflydelse på, hvilke temaer vi skal drøfte på workshoppen.

Dagens program
Vi sammensætter temaerne til workshoppen ud fra resultatet af de spørgsmål og svar, I alle har været optaget af at stille og give hinanden. Så vi kender ikke temaerne endnu!

Men allerede nu ved jeg, at I kommer til at opleve en workshop, hvor:

ØVi bliver præsenteret for, hvilke temaer I og andre har tilkendegivet er vigtige, og som vi skal arbejde med på dagen
ØVi smøger ærmerne op og arbejder med de temaer, I har valgt
ØVi slutter af med at prioritere de 5-10 temaer, der skal omdannes til pejlemærker, som vi skal arbejde videre med frem mod den endelige friluftspolitik

Ifår dermed en enestående chance for at sætte jeres præg på Danmarks første nationale friluftspolitik!

Med venlig hilsenIda AukenMiljøminister

Related Articles

Responses