Idênticos (Nikolaj Holmlund i Brasilien)

Jeg landede i Brasilien i starten af Oktober, Uden nogen ide om hvad min tur vil byde på. Jeg vidste at jeg vil til Brasilien for at kitesurfe. Der udover havde jeg taget mit kameraudstyr med, så der også var noget andet at lave.
Jeg havde ikke være i Cumbuco mere end 1 time, før jeg bumpede ind i Nikolaj Holmlund og Tobias Mulvad. De boede på et hotel et par 100 meter længere henne af stranden. Vi drak en øl om aftenen, og blev enige om at vi skulle lave en film her ned fra.
Dagen efter begyndte vi at skyde. Vi filmede flere gange over de kommende uger, på flere forskellige lokationer, Men oftest i Cauipe og Tabuba. Om aftenen kiggede jeg kite film, for at finde inspiration, jeg så Aaron Hadlow’s film “Calibrate” flere gang. Hvilket jeg også mener man kan se i filmen.Hele filmen er skud med Canon 60D og Canon 70D. Derudover er der blevet brugt en dolly og et glidcam.
Linserne er Canon 70-200 F4, 24-105 F4, 50 mm F1.8 og en Tokina 11-16mm F2.8
Kom endelig med jeres personlige mening om filmen, både ros og kritik. Jeg vil vild gerne lære mere, derfor er rart at få at vide hvad i tænker.

{"video":"https://vimeo.com/111288375","width":"768","height":"432"}

Related Articles

Cumbuco

Forsinket postkort 3. – Cumbuco Jesper, Søren, Emil, Tobias, Nikolaj og undertegnede tog sammen til Brazil i efteråret. For flere af os havde det været…

Responses