Young Gun Academy 2015 // Blog af Therese

Young Gun Academy 2015

Tiden er kommet og sommeren er lige for døren. I følge min mening nok den bedste tid på hele året. Sommeren betyder for mig, en tid med mine bedste venner, solen skinner, vinden blæser og jeg ved at denne kombination af nye eventyr og fede sessions på vandet – det gør mig lykkelig.
Jeg er derfor meget stolt af at præsentere jeg i år af vil være en del af ÅRETS Young Gun Academy for unge i alderen 12-20 år. Sammen med ingen andre en selveste Nick Jacobsen og Lynæs Surfcenter, ser jeg frem til uge fyldt med action, nye venner og en masse timer på vandet!
Campen ligger i den første uge i sommerferien fra d. 28 Juni til 2 Juli. Campen er for alle, om du lige har lært at sejle, er begynder eller ligger og skyder fede tricks af – så er der mulighed for at blive bedre og at få en fed oplevelse.

Da jeg for første gang for 5 år siden var med på Young Gun camp, havde jeg aldrig forstillet mig hvor mange gode minder og oplevelser jeg ville få. Selvom jeg var en smule nervøs, har jeg aldrig haft en uge, hvor jeg har smilet og grinet så meget. Alt fra lange kite sessions til badning fra molen, helst uden at blive opdaget af havnefoged, til skører godnathistorier om drengenes surf ture fra Australien og Brasilien .
Jeg sejlede mine første meter på Young Gun Camp, med kæmpe support fra stranden. Jeg har aldrig givet så mange high-fives. To år senere hjalp drengene mig med at lære min første railey. Året efter så jeg min første railey to blind på video. Og jeg er så glad for, at jeg i år kan være med til at fyre den af med alle jer Young Guns derude, og hjælpe jer videre med jeres næste mål!
Jeg har mødt de mest fantastiske venner her, som jeg i dag rejser rundt i verden med og oplever nye kitesports. Jeg er netop hjemvendt fra Brasilien, hvor jeg var af sted med de motiverende drenge og piger jeg mødet for et par år siden.

Det var efter junior camp, at jeg inderst inde blev motiveret, og fandt ud af at kitesurfing virkelig var noget for mig. Hele atmosfæren omkring det, ja vi boede jo nærmest i vores våddragter og tog kun bad når det var højst nødvendigt. Efter en hel dag på vandet, var der ikke noget bedre end fælles hygge med burger og bål. Om aftenen stod den på badning og vi sov under stjerne en enkelt aften.
Ikke mindst var det nogle af DK’s sejeste kitesurfere der havde arrangeret campen. Det var SÅ inspirerede at se dem sejle, men ikke mindst at blive anerkendt af dem for min egen fremgang. Jeg er derfor meget stolt og spændt på at jeg i år er med til at inspirer og give jer ungen en hel vild action pakket uge.

Hvis der er vindstille en dag, vil der være god mulighed for nogen gode volly turneringer, tur på SUP, longboard, fodbold eller bare slappe af i fatboys med noget godt musik. Der er ingen tvivl om at der kommer til at være god stemning

Ligeledes får vi i år besøg af min absolut ynglings fotograf Jill Christina, som jeg har shootet mange billeder med. Jill kommer og fortæller lidt om det at brande sig selv, samt tage gode billeder og poste dem på sociale medier. Så mon ikke der er nogle totalt fede billeder at vise jeres venner når i kommer hjem!
Jeg glæder mig meget til en fed uge og møde den næste seje generation af Danmarks kitesurfere. For der er ingen tvivl at i er dem der kommer til at fyre den af på vandet i fremtiden!
For at læse mere om campen og tilmelde dig, kan du klikke her: www.surfcenter.dk/events/young-gun-academy
Kæmpe knus Therese – jeg glæder mig meget!

Related Articles

Responses