Kaptajnen & Six Præsenterer..

Kaptajnen & Tom Six præsenterer

Haugastøl SnowkiteCamp, 30. April til 3. Maj 2015.

Du har nu muligheden for at få nogle af dine største og fedeste naturoplevelser nogensinde!

Vi har helt ekslusivt fået mulighed for at booke os ind på det legendariske Hotel i Haugastøl, der er drevet af, og tilholdssted for flere af verdens bedste snowkite udøvere.
Haugastøl ligger på Hardangervidda, som er det bedste du finder til snowkiting i verden. Det er blandt andet her RedBull Ragnarock bliver afviklet.

Finse er betegnet som det sydligste arktiske klima på den nordlige halvkugle og det betyder kort sagt at når vi besøger stedet i slutningen af april/start maj, vil der være høj sandsynlighed for at kunne snowkite i pudder-sne. Ikke nok med det, er vejret på det tidspunkt også begyndt at vende. Det bliver varmere i luften og solen er oppe fra tidlig morgen til sent aften, hvilket på gode dage gør det muligt at snowkite i tee-shirt.
På Hausgastøl mødes vi hver morgen og spiser sammenhvorefter vi laver nogle lækre sandwichs som skal med på fjeldet til frokost.Vi holder et kort brief om dagens spot hvorefter vi samles og kører ud til spottet. – Så skal der bare kites igennem!

Vi sørger for forfriskninger i form af sodavand, øl og kaffe, når vi er på fjeldet. Det kan dog være en god ide at tage lidt øl med hjemmefra, hvis vi finder plads i bussen til det. Og så man får iøvrigt hurtigt venner i Norge, hvis man har en flaske brændevin med. 😉
Vi vil være på spottetdet meste af dagen. Der bliver lavet en base omkring bilen, hvor der er mulighed for opbevaring af ekstra tøj, forfriskninger osv. Omkring frokost ser vi hvad kræfterne er til og aftaler så vidt muligt et tidspunkt vi kører tilbage til Haugastøl.

Kaptajnen:
“Jeg har være på Haugastøl og snowkite to gange. Ud over mine 5 år på vandet og 3 sæsoner i de franske alper på ski, er det her noget af det vildeste jeg har oplevet. Sanserne bliver bombarderet når du med vinden i ryggen suser lydløst OPAD et bjerg, igennem sneen med solen lige i fjæset, der brænder på næsen.
Det SKAL opleves!”
Tom Six:
“Som indfødt nordmand, er Haugastøl og Hadangervidda i min baghave. Området byder udover helt fantastiske snowkiteforhold, – på et naturscenario men ikke finder andre steder. Stemningen på fjeldet er altid god, og på Hadangervidda får du mulighed for at snowkite med nogen af de bedste i hele verdenen”

Inkluderet i prisen er:

Transport fra København T/R. Inkl. 2 kites (jeg vil anbefale en 9’er og en 12’er.), en sportstaske, et snowboard el. et par ski og en støvletaske.
(-Vi kører i VW Caravelle med plads til 8+1 med to tagbokse og et rimelig stort bagagerum. Men tænk over pladsen, når du pakker. Vi skal kunne sidde godt hele vejen.)

Aftensmad torsdag (Pizza)
Morgenmad, frokost, aftensmad fredag (Pizza eller sandwich)
Morgenmad, frokost, aftensmad lørdag (Stor lækker bufet).
Morgenmad, frokost søndag.

Vi søger som sagt for forfriskninger på fjeldet, drikkevarer derudover, betaler man selv for.
Indkvarteringen finder sted i lejligheder med plads til 5 overnattene og pladserne bliver fordelt efter første tilmeldte, med mindre der er nogle specielle ønsker.

Der er afgang fra københavn Torsdag d. 30/4 tidligt om morgenen med planlagt ankomst i Haugastøl sent på eftermiddagen. Vi kører retur mod Søndag over middag.

-Det eneste DU skal gøre er at møde op med dit udstyr, sætte dig ind i en bus, læne dig tilbage og nyde turen.

Pris kr 4.495,- Inkl. transport fra København, mad og overnatning i lejlighed.
For tilmelding – mail:rasmussanderkock(A)gmail.comeller tlf.21375459
(NB: Seneste tilmelding d. 15/3)

Vi glæder os til at lave en rigtig fed camp med jer, og vise jer noget af det flotteste natur som findes.

Ras & Tom

ps. Hvis du kunne tænke dig at komme med på turen, men ikke kan kite i forvejen, så kan vi tilbyde introkursus til en hyggelig pris.

Related Articles

Responses