Last stop – Kite Tour Europe

Så er jeg hjemme igen, og har stadig smil på læben, efter min fantastiske tur til Barcelona. Jeg var nede og sejle den sidst runde af Kitesurf Tour Europe, som blev afholdt lidt udenfor Barcelona i byen Castelldefels. Her er varmt, kæmpe lange strandpromenader og store bølger

Stævnet var fra d. 1 – 4 November, ikke det mest vindsikre måned. Og efter to stævner uden vind til freestyle i Holland og Frankrig, var alle rigtig spændte. Men vi var heldige, og første dag var der rigtig godt vind, lidt svingene kan man godt sige. Jeg fik brugt alle mine kites fra 6 – 12 m2. Haha!

I mit første heat skulle jeg sejle mod min gode veninde og Cabrinha team-mate Polly Crathorne fra England. Rigtig sød pige og har lige vundet The british Kitesurf Tour, i Pro Ladies. Jeg følte mig klar og motiveret. Men selvom jeg nu har været til et par konkurrencer, er jeg altid lige nervøs og ved at skide i buskerne inden. Jeg havde et super heat og vandt over Polly. Resten af dagen brugte Polly og hendes oversøde familie på at supporte og heppe på mig. Det bedste supporter team jeg længe har haft!

I andet heat skulle jeg sejle mod Julia Castro fra Fuerteventura i Spanien. Igen en utrolig sød pige. Heatet gik i gang, jeg fik en utrolig dårlig start og crashedemine første tricks. Men da der var ca. 1 min tilbage af heatet, blev det afblæst pga. vinden. Ufff heldigt for mig. Ca. 10 min, blev det re-runed. Denne gang var det mit bedste heat hernede. Det var jeg bare utrolig glad for. Da jeg kom op og hørte jeg havde vundet, var armene over hovedet.

Trejde heat var det vigtigste heat, da jeg skulle sejle om at komme i finale. Her sejlede jeg mod Hollandske Kelly Schouten. Ikke et af de bedre heat fra min side, men formået alligevel at vinde. Wup wup, jeg kunne ikke få det ind i hovedet, at jeg havde kæmpet mig hele vejen til finalen. Jeg var så glad, og taken om at jeg nu var sikret min første podie plads. Det var en kæmpe ting for mig, og jeg smilede fra den ene øre til det andet.

Så galt det finalen, jeg havde heldigvis en pause på 20 min inden det gik løst. Finalen varer 10 min, i stedet for de 7 min, en fed regel, da man tør satse en smule mere. Her skulle jeg sejle mod Brunotti og slingshotteam rider Annelous Lammerts fra Holland. ØV, jeg seljlede mit dårligste heat på hele touren, og formået kun at sætte 4 tricks ud af de 9 vi kunne. Men jeg var alligvel glad, og jeg havde haft et sjovt heat, med en masse folk på stranden og klap. De valgte at strække spændningen til skippermødet dagen efter, hvor de ville sige resultatet.

Resultatet blev også afgjort, og jeg fik en 2.plads i singels. Jeg var virkelig glad, da mit mål havde været at komme på podiet!

På anden dagen skulle der være en lille chance for vind, men men men der var desværre ikke nok til at starte doubbelt-elimenationen i freestyle. Jeg have alligevel en fantastisk fun session sammen med nogle af de andre riders. Hvor var det fedt, varmt vand og perfeckt vind til min 10m2 girly Serien kite fra Cabrinha! Det var en af de bedste session jeg længde havde haft!

Om aften var der lækkerpaila, men jeg var så færdig efter en lang dag på vandet, at jeg slet ikke nåede at smage den! Hehehe, sådan kan det jo gå!

De to efterfølgende dage bød desværre ikke på noget vind overhovedet. Og vi fik derfor ikke gennemført dobbelt-elemineringen.
Den sidste dag var det præmieoverrakkelse’s dag. Her skulle overall vinderne af touren også afsløres. Jeg var rigtig glad og taknemmelig, for at havde fået en oplevelse som denne. Det blev til en 2.plads til mig, wuhu first time on the podium!
1. AnnelousLammerts – 2. Therese Taabbel – 3. Sabrina Lutz

Overall blev jeg nr.4, hvilket jeg var rigtig tilfreds med, da jeg kun havde deltaget i 2 af de 3 stævner med vind. Jeg glæder mig til næste år og er motiveret og klar på endnu mere sjov. Indtil videre har jeg ikke nogle planer for vinteren, men man ved jo aldrig hvor vinden bære dig hen.

Jeg takker for alt den fantastiske opbakning og support jeg har fået gennem sæsonen, det varmer at se alle jeres rosende ord. Jeg takker min overskønne familie, og ikke mindst Cabrinha og Np som har gjordt et kæmpe stykke arbejde! TAK!
Tusind knus og varme hilsner – Therese XO
For flere updates like min facebook-page:http://www.facebook.com/pages/Therese-Taabbel-The-Kite-Girl/225402264163955

Related Articles

Responses