LF Foil demo landet!

Ventetiden har været lang, men det har været det hele værd!
Nu er de første foil boards fra Liquid Force landet og forventningerne er høje. Og vi er super glade for at kunne tilbyde denne foil i vores demo-sortiment. Har du lyst til at prøve en tur, kigger du bare forbi hjemmesiden, og sender en besked. Eller fang os via Facebook
www.rentaboard.dk
Facebook

Lidt om foilen
Sættet er utroligt gennemført og net at håndtere. Boardet er en lækker Fish som LF har haft på programmet et stykke tid. Det er et lækkert board, som sejler utroligt godt. Der følger almindelige finner med, så man også kan have glæde af det i let vind eller små bølger, hvis man ikke har mulighed for foil.

Selve foilen (fuselage, mast og vinger) leveres i en lækker taske, hvor det hele ligger godt og sikkert. På den måde er det beskyttet og fylder ikke meget. Det er utroligt nemt at have med. Det tager ikke mange minutter at samle den komplette foil og der følger naturligvis værktøj med i sættet.
Hele filosofien bag denne foil er at den skal være nem at komme i gang med. Så prisen er holdt på et niveau som er tilgængeligt ift. andre foils. Det samme gælder indlæringskurven. Her er der målrettet arbejdet med at lave en foil som er nem at lære, men samtidig har nok potentiale til at følge din udvikling. På sigt kan foilen opgraderes med mere progressive og hurtigere vinger.
For at understøtte filosofien, er LF i gang med at producere en række lærings-videoer, hvoraf du kan se de to første her:
{"video":"http://youtu.be/gi6rLNtDB1g","width":"768","height":"432"}
{"video":"http://youtu.be/bBdskyqRRww","width":"768","height":"432"}

Vi ses på vandet!
Henrik Kaufmann
Rent a Board

Related Articles

Responses