Linecam Shots

Søndag eftermiddag ville jeg prøve at sætte kamera i linerne, dog uden en holder, da jeg var på vej allerede, men fandt en medfølgende håndledsmount der passede perfekt så det sad rundt om frontlinen, endda uden at glide (selvom jeg for en sikkerheds skyld havde sat en stump snor i op til V’et).
Har indtil videre prøvet det som headcam, hvilket virker fint, meeen, den der POV vinkel kan godt blive kedelig – så skulle prøve noget nyt nu.
Der var ikke de store bølger i Begtrup Vig, meget små i dag må man sige, ift hvad der KAN komme (set over 2meter mange gange), fordi vinden aldrig rykkede igennem til en 5er eller 7er som man kunne håbe – så blev en almindelig session med 8-9m2 i overskyet vejr og skrå vind i ikke for store bølger, men det var helt fint.
Som sagt et hurtigt forsøg hvor den blev sat på en forline, “dinglende” dvs den drejer fra side til side og hele vejen rundt ja, men skidt pyt – så kan en fuld linemount laves senere, når man ved hvordan det virker.
Her et par video snapshots med Sony HDR-AS100V

Klik på billeder for at se i stor

På vej ud ved Stjernevej

Der kom bølger mellem Stjernevej og Syvstjernevej især.

En anderledes vinkel 🙂

Gode Aerial Off The Lip forhold denne søndag.

Sjovt (og vigtigt) at sejle toeside cubacks når lidt onshore, og godt at træne ens svage side, altså venstre fod bagest.

YIIIIIHAAAAAAA !!!

Jeg var MEGET imponeret over vinklen og kvaliteten, især taget i betragtning det var mørkt i vejret.

Kan huske Kim har taget nogle gode shots osse, men synes det er lidt for sjældent vi ser folks billeder ?Der er jo hjelm cams og linecams og kitecams overalt kan man se når man er ude – synes bare sjældent man ser nogle af billederne ???
Jeg er MEGET positivt overrasket over den gode vinkel man kan få, og det kan da ikke passe det kun er Alsbirk og Krøse der har gode billeder ?
Frem med sagerne gutter og gutinder

c”,) Peter Frank

Related Articles

Responses