Løkken Foto Video

Tre dage i streg med vind og bølger, og Løkken stort som sjældent eller aldrig set- aaaah !
Fredag den 21/6 efter arbejde – solskin og varmt vejr og 18-19 graders vand så ude at lege i bølgernehjemme backyardsfredag aften sammen med Peter Schramm og Torben- den varmeste dag der har været til dato i 2013 (vandet).
Lørdag den 22’e stod jeg op kl 5 og kørte til Løkken – der skulle være vind og bølger indtil kl 10-11 ifølge udsigten.Havde spurgt rundt et par dage om andre ville med, da vi var en flok der skulle op til Helledies (FANTASTISKE) 40 års fødselsdag, men de faldt desværre lidt (meget) fra, måske pga tidspunktet ?
Jeg tog ud kl 7 med en 7m2, og bølgerne var flottere end jeg har set dem før ved Løkken.Vinden var helt omme i SV så det var ikke vindbølger, men af een eller anden grund blev der bare presset store buler ind – DMI havde ligefrem forudset det!
Sejlede lidt over 3 timer med 7eren, og så tog vinden lidt af. Kim kom også, og et par andre lidt nordpå – man kunne stadig fint sejle med 9m2 indtil kl 14 hvor den fes af og vi stoppede.
Dog efter ennogle surfsessions på malibu surfboard undervejs, både ved 9 tiden og 14 tiden.
Bølgerne faldt hele tiden, men faktisk kom nogle af de reneste og flotteste til allersidst ved 14 tiden, hvor jeg tog en stor 11m2 kite på, og fik de flotteste bølger jeg har set (og Kim måbede lidt over hvor flotte de var, da han stod og så på).
Men så var det også slut.
I forhold til fredagen der klart var den varmeste i 2013 til dato, var det forøvrigt ret koldt denne morgen, men skidt pyt..
Jeg havde kitecam tændt lidt, og har et par minutters klip fra både de små og pænt store bølger:
https://youtube.com/watch?v=rBMzZ_4klws%3Frel%3D%26vq%3Dhd1080%22%2C%22width%22%3A%22925%22%2C%22height%22%3A%22700%22%7D

Det var helt sideshore og nærmest perfekte forhold – jeg sejler “klassisk” Down The Line og måske kedeligt at se på, men vidunderligt at være derude 🙂

Et par billeder fra dagen :

Klik på billeder for at se i stor
Halvtidlig dejlig morgen i sideshore

Og i dag var Løkken IKKE rodede vindbølger, som det ses nogle gange, men stor swell.Det kan vist fornemmes her på vej ud, at der er god afstand selv uden store sets.Og solen kom halvdelen af tiden – LUKSUS !

De store sets udenfor molen var helt fabelagtige denne morgen.

Og det er ikke nogen joke når jeg siger at der var bølger omkring de2½ meter af og til,tidligt.

Der kom en beachvolleyturnering omme på vindsiden af molen senere- så var lige krydset om senere forat kigge, og ude at surfride ind imellem.Dejlige bølger, og man kunne bare sætte sig på boardet og tage “Elevatoren” ud, da strømmen HELT inde en meter fra molenhamrede udaf, og de brød ikke der – og så var man i lineup’en – præcis som Hvide Sande i gamle dage !
Og så ud på vandet igen denne fantastiske sommerdag før folk “vågnede op”, stranden er nærmest helt øde.

Pragtfulde bølger !

Renere end rent mange gange 😉

Tak for en utrolig morgen og formiddag siger jeg bare.

Senere, da bølgerne og vinden var helt væk, spurgte Miss Løkken om hun måtte låne mit board (ja okay, det var egentlig fotografen og bodyguards der spurgte, da der var enfotosession).
Ja ja da, selvfølglig kunnehun det (og et kiteboard senere, da størrelsen passede bedre).
Krabbe – nu ved du hvad du er gået glip af ! Rav i Løkken og Miss Løkken du 🙂

Om eftermiddagen tog vitil Christian Helledies fødselsdagi Saltum, og den varede til 7:30 søndag hvor de sidste af os gik kolde – SKØN FEST!

Senere, hjemme i Århus ved 14 tiden søndag, var der vind til 7m2 og okay bølger, så kunne fortsætte på tredjedagen og ride igennemi de(sammenlignet) små bølger, blot styrbord nu,og gode forhold- den danske sommer ER uovertruffen må man sige!

Og så det skønnesteSct. Hans Aften vejr hjemme i Århus søndag aften 23/6, selvom en anelse røget da regn dagene op til

Tak til alle for en vidunderlig weekend !

c”,) Peter Frank

Related Articles

Responses