Melding fra en glad kunde

Vores boarddesigns fra Xboard, som er lavet specielt til de forhold vi møder rundt omkring i DK, har nu været på markedet i et stykke tid og jeg har fået meget god feedback fra kunderne indtil videre.
Den mail jeg fik fra Jesper i går gjorde mig særlig glad, han var forbi og vi fandt det rigtige board til ham i fællesskab, en Xboard Flash 5´2″, og nu fik han det endelig prøvet:
N.B. Flash 5´2″ er på tilbud til kun kr 4495 komplet indtil 1. maj med fri fragt i DK

Lidt billeder af boardet “naked” – se mere i vores web-shop på på www.xboard.dk

Info om Flash fra Xboard.dk:
Ultraflex -Vigtig info: Dette kitesurf board er optimeret til at give dig den ultimative oplevelse og feeling på bølgen. Det er lavet til at have meget flex og sejle roligt i selv choppede og svære forhold. Konstruktionen er derimod IKKE optimeret til hop og hårde landinger. Hop og hårde landinger kan medføre skader eller brud og er på eget ansvar.
Flash 5´2″er et af vores mest gennemtestede og gennemarbejdede shapes -og deter vores bud på et af de mest klassiske “4kant” designs som det ultimative all-round board. Boardets shapeer tydeligt inspireret af Danny Thompsons revolutionerende”Vanguard” – og vi har taget hans allerede forrygende design ogoptimeret det yderligeretil specifikt kitebrug. Dette er gjort vedmed bla. en smulereduceret volumen og tykkelse,så boardet har et superbt flex, tyndere kanter som giver bid ved højere hastigheder, en dybgennemgående dobbeltkonkav for at bryde vandoverfladen bedre ved høj fartog give en mere rolig sejllads,forstærkninger under dækket til de vedvarende belastninger når man surfer med kite. Rockerkurven er justeret så det er nemmere at finde sweetspottet og upwindperformance etc. er ganske enkelt forrygende.
Boardet planermeget tidligt og virker i både små og store bølger. Dækket er semi-domed og føles som et klassisk surfboard i tæerne.Det er karakteriseret ved virkelig gode egenskaber på bølgen og er ultra snappy samtligger stabilt selvom du trykker et dybt bottomturn med høj fart. Det elsker virkelig at sejle ekstremt hurtigt og kan klare hurtige retningsskift. Detligger godt under fødderne både på vandet og iluften med sin glimrende balane og reducerede snude.En “4kant” er et must i dit quiver da det bare gør så mange dage i mindre og knapt så perfektebølger helt fantastiske, hvor det klassiske bølgeboard kræver mere af forholdene. Boardet virker også fremragende i virkelig store bølger og det er testet i både Sydafrika, på Kap Verde, Brazilien og mange andre eksotiske steder. Boardet kan sejles som både Quad og Thruster!

Hej ThomasNu fik jeg endelig mulighed for at teste mit Flash 5.2Det sejler lige så godt som du har beskrevet og lovet.Jeg var ved Borre Knob i Horsens fjordlørdag og Søndag. Masser af chop og små bølger og en til tider stødende vind.Boardet ligger super stabilt med masser greb og jeg oplever væsentlig mindre stød og belastning op igennem benene. Super let at jibe på og holde plannene.Fodstropper virker super godt og er lette at komme i og de holder foden fast uden at være særlig strammeEneste ting jeg bemærkede var lidt syngen fra finnerne under hårde jibes.Din beskrivelse af boardet er præcist som det sejler. Jeg er yderst tilfreds med købet.Du er velkommen til at bruge mig som refence hvis du en dag har brug for det ??Med venlig hilsen

Related Articles

Responses