Morgenstund har guld i mund – video

Arbejd, arbejd, arbejd – og solen går ned 15:50…
Der skulle være sommertid HELE året, tak !

Men fredag den 23/11-2012 var der masser af vind fra syd – kongeretningen for bølger i Århus ved Åkrogen og Secrets når der er vind til mindre end 7m2 kites.
Havde ingen møder om formiddagen, så det blev en solopgangs session sammen med en håndfuld andre der gjorde det samme, inden arbejde – skønt !

Og kan bekræfte at det gamle ord “Morgenstund har guld i mund” stemmer helt og aldeles 😉

Klik på billeder for at se i stor
Fredag morgen før solen står op – på vej ud af døren og ser en flot himmel, inden jeg tager ud til Åkrogen.

Nu står solen op – Lars (grisen) og jeg var de første, og rigger til i daggryet

Som var smukt i dag

Godmorgen c”,)

Jeg har rigget en 7m2 kite og et allround waveboard, og med den kombo kan jeg sejle i næsten alt for øjeblikket – KLART den mest benyttede kitestørrelse her i DK til bølger – vi skal ikke klage !

Kort efter kom de andre osse.
Jeg var hoppet i dragten først, så tog et sidste billede af de andre, inden jeg hoppede på vandet. Utrolige striber på himlen (kan ses når i stor i hvert fald).

7’eren passede fint, godt poweret op – og modlyset var guld – her langt ude i vindchop’en

Ja, faktisk har jeg vist aldrig set så specielle morgenlys billeder – modlysbilleder ja, men plejer ALTID at være sent når solen på vej ned, men uhyggeligt sjældent at opleve morgensol OG vindretning der gør at den laver guldbølger, bogstaveligt.

Bølgerne var ekstreme i dag – foran Åkrogen var der nærmest fladt normalt, og så med jævne mellemrum kom der gigant sets ind samme sted, lange og rene – og pillede også nogle gange.
HELT ufatteligt – og man kunne ride de fedeste bølger i næsten sideshore vind ved Åkrogen til venstre som altid i søndenvind – og med guldskæret fra solen blev det nogle anderledes billeder !

Se hvilken afstand der var, og HELT rene.Selvom der var lige så chop’et som altid, når der ikke kom sets ind, utroligt.
Samtidig var der pænt over hovedhøjde sets derude, en CULT dag af dem der kun er et par gange om året, eller mindre….

Sejlede om til spottet “Secrets” (et gammelt windsurf spot – der kommer navnet fra), og det var helt eminent i dag, en time senere hvor det byggede og virkede for første gang i flere år måske ?
Vandvittigt godt

Tror det her billede af nogle bare “mellemstørrelse” for dagen, viser meget godt hvor vildt det har været.
Vi var 7 ude ved Secrets, Lars, Krabbe, Niels Skovby, Peter Emil, Lars Kiil, Peer, og jeg – og Thomas kom vist osse ud senere.
Henne ved Tålfor virkede det ikke – forstået sådan, at det var da ikke dårligt, men heller ikke noget at skrive hjem om.Men Secrets, dvs stykket lige bag marina molen og foran græsarealet, var fabelhaft denne fredag – som måske aldrig set før faktisk.Når man så kom hen til husene ved Tålfor, blev det “normalt” igen – som sagt okay, men ikke epic mere – men man kunne få nogle sets og ride dem hele vejen ned til og næsten forbi Tålfor hvis man ville.

Krabbe og jeg var godt oppe at køre – for de var så perfekte at lave aerials på.

Et billede af en glad Krabbe – læg mærke til at det ser helt fladt ud bagved, men der kom over hovedhøjde sets ind lige til venstre, selv her hvor billedet er taget (ja kan i jo nok se på kitecam billederne, der endda ikke er af de største) – VILDT det kan skifte så meget og komme så store bjerge rullende i stimer i dag

Krabbe havde sørget for 170 bølgers basser til os 4 der gik ud fra morgenstunden – tak !
De var så tunge, så det krævede at ride 170 bølger for at forbrænde sådan een, og man skulle ikke tabe den ned på tæerne uden sikkerhedssko på – DET er klasse og guld for surfere – mums

Efter et par timer skulle jeg afsted og på arbejde – helt oppe at køre over at opleve sådan en dag igen, det er en sjældenhed.

Jeg tog lige et par klip som HD video, fra 3 enkelte bølger med leg både de mindste og de mellemstore (helt okay 1:35 ikke ? Så forestil jer de største !) – giver måske en fornemmelse af at det var “ikk så ring endda” – og så tænk på når de store sets pløjede ind.

Lars sagde at de blev endnu større senere – vildt. Der var som altid mest vind ved Åkrogen, og man kunne sejle 5m2 der da jeg gik ind – men 7 passede fint omme ved Secrets (altid mest ved Åkrogen, og mindre ved Bellevue/Tålfor/Skæring sjovt nok – men ligemeget i dag da masser af den)
En skøn dag – tak for oplevelsen :
HD link:http://youtu.be/mYS80hG160Q?hd=1
{"video":"http://youtu.be/mYS80hG160Q?hd=1","width":"700","height":"440"}

c”,) Peter Frank

WordPress databasefejl: [Too many words in a FTS phrase or proximity search]
SELECT DISTINCT wp_posts.ID FROM wp_posts WHERE 1=1 AND MATCH (post_title,post_content) AGAINST ('Morgenstund har guld i mund - video Arbejd, arbejd, arbejd - og solen går ned 15:50... Der skulle være sommertid HELE året, tak ! Men fredag den 23/11-2012 var der masser af vind fra syd - kongeretningen for bølger i Århus ved Åkrogen og Secrets når der er vind til mindre end 7m2 kites. Havde ingen møder om formiddagen, så det blev en solopgangs session sammen med en håndfuld andre der gjorde det samme, inden arbejde - skønt ! Og kan bekræfte at det gamle ord \"Morgenstund har guld i mund\" stemmer helt og aldeles ;-) Klik på billeder for at se i stor Fredag morgen før solen står op - på vej ud af døren og ser en flot himmel, inden jeg tager ud til Åkrogen. Nu står solen op - Lars (grisen) og jeg var de første, og rigger til i daggryet Som var smukt i dag Godmorgen c\",) Jeg har rigget en 7m2 kite og et allround waveboard, og med den kombo kan jeg sejle i næsten alt for øjeblikket - KLART den mest benyttede kitestørrelse her i DK til bølger - vi skal ikke klage ! Kort efter kom de andre osse. Jeg var hoppet i dragten først, så tog et sidste billede af de andre, inden jeg hoppede på vandet. Utrolige striber på himlen (kan ses når i stor i hvert fald). 7\'eren passede fint, godt poweret op - og modlyset var guld - her langt ude i vindchop\'en Ja, faktisk har jeg vist aldrig set så specielle morgenlys billeder - modlysbilleder ja, men plejer ALTID at være sent når solen på vej ned, men uhyggeligt sjældent at opleve morgensol OG vindretning der gør at den laver guldbølger, bogstaveligt. Bølgerne var ekstreme i dag - foran Åkrogen var der nærmest fladt normalt, og så med jævne mellemrum kom der gigant sets ind samme sted, lange og rene - og pillede også nogle gange. HELT ufatteligt - og man kunne ride de fedeste bølger i næsten sideshore vind ved Åkrogen til venstre som altid i søndenvind - og med guldskæret fra solen blev det nogle anderledes billeder ! Se hvilken afstand der var, og HELT rene.Selvom der var lige så chop\'et som altid, når der ikke kom sets ind, utroligt. Samtidig var der pænt over hovedhøjde sets derude, en CULT dag af dem der kun er et par gange om året, eller mindre.... Sejlede om til spottet \"Secrets\" (et gammelt windsurf spot - der kommer navnet fra), og det var helt eminent i dag, en time senere hvor det byggede og virkede for første gang i flere år måske ? Vandvittigt godt Tror det her billede af nogle bare \"mellemstørrelse\" for dagen, viser meget godt hvor vildt det har været. Vi var 7 ude ved Secrets, Lars, Krabbe, Niels Skovby, Peter Emil, Lars Kiil, Peer, og jeg - og Thomas kom vist osse ud senere. Henne ved Tålfor virkede det ikke - forstået sådan, at det var da ikke dårligt, men heller ikke noget at skrive hjem om.Men Secrets, dvs stykket lige bag&hellip;') AND wp_posts.post_date < '2024-06-25 14:30:16' AND wp_posts.post_status = 'publish' AND wp_posts.ID != 452 AND wp_posts.post_type IN ('post') LIMIT 0, 2

Responses