Næste lørdag er der fest!

Surfsæsonen er netop startet for fuld udblæsning og som altid betyder det at den legendarisk surferfest aka Surfernes Hawaii Party er lige om hjørnet. Datoen er sat til lørdag den 11. Maj. Læs her om de nye tiltag til festen.

Brisse spiller under happy hour’en fra 18:00 til 19:00 og igen lidt under middagen
Normal 0 false false false false EN-US JA X-NONE

Velkommen Tuborg og ikke mindst BRISSE
Der er sket en del hen over vinteren. Vi har sagt pænt farvel til Miller og i stedet indgået et samarbejde med Tuborg som blandt andet betyder at vi kan afholde happy hour fra 18:00 til 19:00. Den idé var bacardi også med på så nu kan man komme “dumpende” mellem 18:00 og 19:00 og undgå den lange kø som altid er der kl. 19. I forbindelse med vores Happy Hour vil vores egen Brisse give live koncert på hans guitar. Så kom tidligt og bliv skudt i gang til festen Samtidig spiller Brisse op med sin guitar i bedste mix con cash’n Jackson.
Aloha Billabong
Vi har også sagt pænt farvel Rip Curl som har støttet os i mange år hvilket har været super fedt. Vi har i stedet lavet en aftale med Billabong som har wakeboarder og kitesurfer Thomas Hjort i front. Billabong frisker festen op med ny udsmykning således at man kan drømme sig væk i store bølger og eksotiske strande.
Disc Jokey
Surferen Kristian fra Hvide Sande har før været DJ til festen og det vil han være igen samtidig får vi selskab af Mendez som faktisk spillede lidt til en af de aller første fester sammen med Mikkel Asmussen aka DJ Navigator. 2 helt igennem uptours DJ som vi tror er god cocktail sammen.

Location
Vi nået kun at være på Islandsbrygge én gang før det er blevet tømt og bliver revet ned inden længe. Men helt utroligt har vi fundet et ny fed location (der er sgu ikke mange tilbage) på Vesterbro lige ved Enghave Station og Copenhagen Skateboard Hal. En gammel sporvogns remise således får vi det rå fra Hal D. tilbage. Vi tror det bliver pisse fedt – og det er en hal som vidst ikke lige skal rives ned så det er også en bonus!

Maden
Middagen laves af de samme kokke som sidst – de fik stor ros så der var ikke så meget tvivl om at forsætte. De har fået frit spil og vil gerne se hvilke tilbud der dukker op i ugen op til for at sikre de bedste tilbud og de friskeste råvare. Men lige præcis her er vi ikke i tvivl – maden bliver KONGE.
Husk du skal købe middagsbillet inden tirsdag aften (kan i år kun købes via nette).http://billetto.dk/surferneshawaiiparty
Vi glæder os helt vildt til at se jer efter den lange vinter. Vi har savnet jer
Mange festlige hilsner,
På vegne af Surfministeriet,
Lars C. Pedersen

Middagen bliver som altid pisse hyggelig – husk at købe billet inden tirsdag aften.
Køb den her:http://billetto.dk/surferneshawaiiparty

Related Articles

Responses