NTY : LTD POP SHORT BOARD

NYT LTD POP
Progressiv SUPERSHORT freestyle bølge bord
Bygget med en letvægts teknologi, der tillader flex og kontrol og scooprockerline nøjagtighed. Board er bygget med en CNC EPS kerne på 20 kg / m3 tæthed, derefter lamineret med 200 gr biaksiale glasfibre og afsluttede med et 55 gram kulstof net over en bambus stepping dæk vakuum limet på brættet ved 90 ° i forhold til stringer længde for at undgå overdreven stivhed på brættet flex.

Stringeren af brættet er lavet med en glas stringer, der sparer op til 10% af Boards samlede vægt i forhold til en klassisk træ stringer.
Det perfekte Board at bruges, når betingelserne ikke er helt den “ideelle verden”, og du stadig ønsker at ride stropløs og øve dine nye freestyle tricks på fladt vand eller lille surf. Det er en fornøjelse at ride POP i let vind, når du har brug for noget volume under fødderne for at komme i gang, og for at give dig lidt tid for sikker dit første stropløs hop.
Hoppe og landing på dette board er blød, den brede konstruktion er udviklet til kiteboarding / tricks og sjov tid på vand.men gør det stadig mulig at surfe bølger med høj fart uden at miste grep på bølgen.
Designet omkring en helt ny form med en meget bred midtpunkt, en kvadratisk næse, inspireret af de nye mini-maxi surfboard at øge flydende potentiale på dette super kort board, og en meget bred, men forsigtigt afrundet fisk ende, til at øge POP potentialet i denne moderne freestyle / surfboard form.
så ønsker du at blande freestyle med surfing. Svaret : POP LTD
Pris: 6850 kr
http://www.robertoriccidesigns.com/equipment/blog/the-new-pop-ltd-light-years-ahead-out-now/

Related Articles

Responses