Nye regler for reviews

Som følge af ændringer på kitesurferen.dk og XBOARD generelt, har vi nu besluttet at prøve at genindføre reviews på vores forside.
Hos kitesurferen.dk har vi haft et stort ønske om at både privatpersoner og personer med tilknytning til forhandlere (teamsejlere) skal kunne lave reviews, og poste dem på vores forside. Vi har gennem tiden fået rigtig mange gode og gennemførte reviews. Men tidligere i år måtte vi desværre oprette en egen kategori, og flytte disse reviews til en egen sektion af kitesurferen. Dette skyldes at der var enkelte som begynte at lave “reviews” som havde så dårligt indhold at det mest af alt mindede om dårlig reklame, og derved ikke fortjente en plads på forsiden.
Vi håber nu at folk vil begynde at skrive dejlige reviews igen, og dele dem med os andre.
Vi har imidlertid sat som krav at en review skal indeholde minst 500 tegn, egenproducerede billeder/video (man kan også supplere med leverandørbilleder hvis dette er relevant for artikkelen). I tilæg vil det være et krav at der ikke bruges logo eller tilsvarende som blog billed (det billed som vises på forsiden).
Der har den senere tid været en rigtig god stemning på kitesurferen, og det håber vi vil fortsætte i fremtiden også.
Har du gået glip af den senere tids reviews – så kan du læse dem i SEKTIONEN HER- men i fremtiden vil disse da komme på forsiden.
Peace
Team Kitesurferen.dk

Related Articles

Responses