Nyt betalingssystem hos Kiteboarding Danmark

Efter et par år med et rigtigt dårligt og vanskeligt betalingssystem har vi nu fået en ny og fantastisk enkel betalingsløsning i foreningen.Der var mange som med det tidligere system havde store problemer med at betale sin kontingent til foreningen, og efterhånden måtte opgive at betale.Dette har været et stort problem for KBDK, som de seneste par år har mistet mange medlemmer som følge af det tidligere betalingssystem.
Dette er nu lagt bag os, og vi håber at medlemmerne igen vil støtte op om foreningen og det arbejde vi laver for kitesurf miljøet i Danmark.
Nu er det blevet tid til at fornye sit medlemskab for 2013.
På årets generalforsamling blev det vedtaget at fortsætte med et årligt kontigentpå kr 150,- .
Du kan betale/fornye dit medlemskab ved at trykke på linket her:Onlinebetaling. Du må imidlertid registrere dig som bruger i betalingsmodulet(på grund af sikkerhed var det ikke muligt at overføre brugerinformation til det nye system). Systemet er enkelt at bruge, og du kan betale med dit Dankort.
Hvorfor være medlem i Kiteboarding Danmark
Kiteboarding Danmark en en landsdækkende forening for kitesurfere, og “klasseklub” i Dansk Sejlunion. Foreningen arbejder for at bedre og sikrekitesurferenes vilkår både nationalt og internationalt.
I 2012 har foreningen haft stort fokus på på instruktøruddannelsen og certifiseringen af kitesurfere.Uddannelsen er blevet til i et samarbejde mellem KBDK og Dansk Sejlunion. Uddannelsen er nu på vej til at blive en del af det norske sejlforbundsuddannelsestilbud, og derved blive en nordisk standard.
Udover dette er det selvfølgeligt vigtigt at du som medlem er med i det fællesskab som gør at vi kan arbejde for bevaring af surfspots, samarbejde med andrenaturforbund, myndigheder osv.
Som medlem af KBDK vil du også få en del andre benefits som f.eks.:
– automatisk medlemskab i Dansk Sejlunion- medlemsbladet Sejlads- tilgang til gunstige forsikringsordninger- adgang til at dettage i internatonale events (IKA sanktionerede)- adgang til at deltage i nationale events (eks. Kitetouren)- få indflydelse i kitemiljøet- få KBDK sticker under avatar på bla. kitesurferen- og meget mere…
Med andre ord – kom og vær med i vores fællesskab. Det koster kr 150,- pr år. Hvad enten du er aktiv konkurranceudøvereller hyggesejler, så vil dit bidrag i foreningen være med til at styrke vores arbejde for bedre forhold for alle kitesurfere i danmark.
NB! Vi gør opmærksom på at medlemskabet gælder for 1 år af gangen (fra 01. januar til 31. december), selv om der står 365 dage i systemet. Dette vil blive ændret med en programvareopdatering af leverandøren.

Related Articles

Responses