Obsession MK8 2016 Freestyle/wave/Big Air

Program: Freestyle / Wave – Big Air
Vores BIG AIR kite er blevet fuldstændig re-designet i år. Efter lange overvejelser om, hvordan man opnår en endnu lettere, hurtigere, mere kraftfuld og let / stabilt Kite har vores designteam komme med en meget enkel Kite, men meget raffineret design koncept.

Vi har tager ud 2 struts fra de tidligere versioner og dette gør Obsession MK8 til en 3 strut og stivere kite så helt nye koncept. Folien profil er blevet ændret, det gør at kiten, flyver bedre i luften og bringer en mere direkte følelse på baren. Takket være en ny profil og en strammere igle spænding har vi opnået bedre hangtime, mere stabilitet i profilen og et større vindområde.

I dag kan Obsession Mk8 i størrelser 10,5 og ned efter også bruges som en Wave Kite, der kombinerer frihed forbedret manøvredygtighed med en øjeblikkelig effektiv depower-evne i vinden.

Med de nye funktioner, vi er glade for at præsentere:

1) BUST-system (Bridle Untangle Stiff Trekant-system) for at forhindre sammenfiltring omkring tip.
2) Dobbelt forstærkning tape rundt om forkanten lukning for yderligere at udvide levetiden af ​​Kiten.

Endelig vil du være i stand til at surfe med den nye Obsession MK8 i et større vind område, at få mere løft og hangtime potentiale end nogensinde, og en meget lettere følelse i dine hænder.

Hvad syntes umuligt har du i den nye Obsession Mk8.

Størrelser: 5 – 6 – 7 – 9 – 10,5 – 12- 13,5 – 15

Frohandler :

Klik for mere info

Related Articles

Responses