Oures kitesurfere på Ristinge Hale

D. 1 Juni, hvor Ristinge Hale åbner for brætsejlads, var Oures kitesurfere på pletten. Spottet er fredet det meste af året, men de 3 sommermåneder Juni, juli og August er det tilladt at kitesurfe, på dette fantastiske spot på Langeland.
Vejret var perfekt til de 20 kitesurfere, som er en broget flok af begyndere, let øvede og øvede kitesurfere, 8-10 s/m og masser af sol.
Jon og Henrik, der også er ved at uddanne sig til kitesurfinstruktører, fik øvet freestyle tricks, så de kunne blive klar til freestyle DM stævnet i Sønderjylland, hvor de deltog i B-rækken.
Efter ca. 10 uger med kitesurfundervisning er vores 18 begyndere blevet gode og sikre kitesurfere, som alle har opnået Dansk sejlunions kitesurfer 1 diplom. De fleste holder højde, laver vendinger og nogle elever laver også høje hop og backrolls.
Vi er meget stolte af, at vores elever er blevet så gode til at kitesurfe på så kort tid, her i slutningen af ders ophold tager vi på surfcamp til Hvide Sande, for at vise dem et af Danmarks mekkaer indenfor surf og vandsport. Her skal vi blandt andet prøve kræfter med vesterhavets bølger, på downvindture og ellers bare surfe så meget som muligt.
Se videoen for at få et indblik i en helt almindelig dag for en boardsport elev på Oure højskole.
{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=VqznbwA3-2g","width":"768","height":"432"}

Related Articles

Responses