Pole pole kiteboarding in Kenya

I vinters besluttede min kæreste og jeg osfor at tage en tur til Kenya. Jeg havde ikke hørt så meget om kite-forholdene dernede, og beskrivelserne på internette var meget forskellige ; nogle sider skrev der var vind sæson andre skrev der overhovedet ikke var vind. Derfor var mine forventninger til kite delen ikke særlig store.

Vi havde i første omgange planlagt at bo ved Diani beach, men efter et par dage uden vind blev jeg lidt utålmodig. Vi havde hørt om et andet sted ved navn Kite World Wide, som ligger ved Shimuni island, 50km nede af kysten, hvorefter vi fandt dem på nettet. Her kunne vi se de havde kitet alle de dage hvor vi intet vind havde.
Vi kontakede dem med det samme, og var så heldige de havde 1 bungalow ledig.

Det viste sig at være den bedste beslutning på hele turen. Ikke nok med vi dernede havde vind hver dag men spottet var også meget meget bedre ! en kæmpe lagune med fladt vand og alt den plads man har brug for !
Bungalowen lå lige ud til vandet og var virkelig hyggelig. Der var en rigtig god atmosfære og alle var meget imødekommende og søde.

Ud over at kite lavede vi også mange andre aktiviteter, bl.a. snorkeldykning, safari, SUP og var på besøg i en lille lokal landsby.

Jeg har lavet en film fra vores tid ved Kiteworldwidehåber i kan lide den .Hvis i vil have mere information om kitesurfing ved Shimuni island kan i finde det hele på kiteworldwide.com

{"video":"https://vimeo.com/125369853","width":"768","height":"432"}

Related Articles

Responses