Racetræning 4-5 maj 2013

I week-enden den 4-5 maj var der lagt op til Cabrinha Kiterace (CKR), men på grund af et dårligt vindvarsel valgte arrangøren fornuftig nok at aflyse week-endens CKR. Det er altid trist når man må aflyse noget man ved at mange har gået og glædet sig til, men med det varsel som var givet torsdag eftermiddag ville det være en kombination af umuligt og uforsvarligt at sende spesielt TT klassen ud på Holbæk fjord.
Men man valgte at gøre det bedste ud af situationen, og inviterede raceklassen til en uformel træningssamling i weekenden.
Lørdag var der samling på Skansehage ved Rørvig, og det blev en rigtig dejlig dag med nærmest perfekte forhold for racefolket.
der var mødt 11 stykker til lørdagens samling.
Fra Århus haved James Johnsen og Peter Holt fundet vejen, ellers var Morten Hansen, Oliver Hansen, Ole Lindberg, Bjørn Rune Jensen, Steffen Øvind, Henrik Bærentzen, Morten Lander, Casper Hammerich og UT havde fundet vejen fra norge (håber ikke lige at jeg fik glemt at nævne nogen…). Jeg havde egentlig taget turen fordi jeg skulle være dommer i CKR – men vejr guderne ville noget andet.. (sejler ikke selv race)
Lørdag blev en stor succes, og der blev afviklet 6-7 uformelle race med høj selvjustits.
Der blev også holdt et race i TT klassen, men der var kun en som var mødt op – tilgengæld vandt jeg 😉
Bjørn Rune og Steffen er begyndt at sejle Hydrafoil – og det er rigtig fasinerende at se på (og sikkert meget mere at sejle på). Hydrafoilen sejler ekstremt hurdigt, og kan gå utroligt højde.
Om søndagen var vi på Holbæk Fjord, og der var der kun 4-6 ms, men aligevel blev der sejlet utroligt stærkt.
Tilbage til lørdag. Det var utroligt morsomt at se hvordan allesammen gav mega gas. Jeg har egentlig ikke lyst til at fremhæve nogen specielt – da alle sejlede fantastisk godt denne dag. Men jeg vil dog aligevel gerne have lov til at applaudere Morten Lander og Casper “Carlsberg” Hammerich som kun har sejlet race i meget kort tid – De drenge sparker virkelig røv og har kommet utroligt langt i løbet af nul komma nix. Morsomt at se og følge med på.
Oliver som er Mortens søn på 11 år var også med, og han er også en utroligt dygtig udøver som behersker flere dicipliner. Om søndagen viste han lige at han også kan styre det der race noget. Mon ike han er en kandidat til OL i 2020? – det tror jeg nok 🙂
Søndag var Steffen, Bjørn Rune, Morten, Oliver og Ut mødt til lidt sejlads i Holbæk Fjord. Her var der dog kun 4-6 ms og kun mulighed for Race og Hydrafoil – men hyggeligt blev det dog aligevel.
Jeg har lavet lidt film, men desværre havde jeg mega problemer med det meste af udstyret – så noget begrænset hvad jeg fik lavet..
Tak til alle fremmødte for en rigtig dejlig week–end i Racets tegn. Håber at i følger op og laver mere af den slags uformelle events 🙂
{"video":"https://vimeo.com/65647642","width":"690","height":"520"}

Related Articles

Responses