SURF in Vietnam

Surfer Arkiv

Mui ne Vietnam, surf i shorts. Sæson: Januar,februar,martch.
Vietnam er bestemt et fedt sted at rejse og surfe, har kun prøve at surfed der:-)
Der er 2 strande mui ne Beach (choppi) og Malibu Beach( bølger)

–mui ne Beach er klart den mest populære, mange mennesker. Jeg var på denne strand for 3år(2015) siden da jeg lige havde lært at surfe. Kunne knap kite, kunne bestemt ikke holde højde, så “wake the shame” level. Kunne ikke bodydrage, kunne ikke vandstarte. Ikke noget problem det lære man bare til at strate med. Nedestående billede er fra Mui ne beach

–Malibu Beach( bølger), 10km fra mui ne Bearch, mange lejer en scoot med bøjle til surfboard, ellers er der mange okay billige rum og også bedre. Dette sted er meget mere stille og roligt, mere relax.
2017:Først uge masser af vind hver dag, primært kite 5-9, jeg (85kg) har brugt 7,9,12. 12 for at få en tidlige ekstra tur. Bølger 3 meter de først dage, større ned mod syd.Nu er bølgerne knap 2meter.Andre siger de på 3 uger kun har haft 3 dage uden at kite. Der er lidt mere vind ved Malibu, så hvis den er marginal på mui ne Beach, så kan man måske redde det Malibu.
Der er et flatvand spot syd for mui ne Beach, på størrelse med indså amager standpark, jeg har kun kørt forbi, aldrig set det overfyldt.

Rejsen kan fås fra 3100kr til 5000kr.
Fra lufthavnen(HCMI/Saigon), kan man splitte en taxi(80-100$), jeg landede og 1 time efter havde jeg fundet 3 andre.
På vejen tilbage syntes jeg det er rart at tage sovebus til Saigon(HCMI), også overnatte der eller andet så man har større buffer. Man kan ikke være sikker på om det tager 4 eller 6timer.
Et måltid med 2 øl 30kr.
Nam Chau Resort, med pool, på stranden, kitestation med beachboy. 250kr / nat for 2 voksne og et barn, med morgenmad. Nedestående er hvor man spiser morgenmad, når der ikke er vind.

Nedestående er fra Malibu beach ved Nam Chau Resort, 800meter længer syd på er bølgerne noget større. Nordpå lidt mere afslappede.

Related Articles

Responses