Rewiev af RRD Religion 2014.

Her er en lille rewiev af RRD religon 2014.Min baggrund er :Bølgesurfat sidste par år . Wind surfet 2 sæsoner i Gran Canaria i 1998 og -99 , da jeg kom hjem -99 og købte min første kite. En 2 linors Naish .Kite sejlads siden . Og har prøvet masser af forskellige bølgekites seneste år.Udover religion , så jeg sejlade jeg masser af andre mærker dernede , men ingen ved siden af hinanden , så længe som RRD .Jeg var så heldig, at jeg skulle til Portugal på ferie og formået at få fat i 2014 Religion før jeg gik dernede.Så jeg har sejlet med den første version, så jeg var lidt ængstelig for, hvordan de har formået at udvikle det.Jeg var 2 uger i Viana Castello i det nordlige Portugal, og så et par sessioner i Galica i Spanien.Jeg besøgte en ven fra Sverige, som sejler med RRD , så jeg kunne jeg også sejle 2010 , 2013 og 2014 kite side om side hele tiden.Den første ting , du ser, når du pakker din kite op er den store nye ventil , der gør det hurtigere at pumpe op dragen så klart. En simpel men god ting i mine øjne efter at have sejlet LF med Maxflow , Cabrihna og Switch kites . ( Alle med store ventiler og hurtig pumpning)

Sammenlignet med de første år af Religion , som er frambridel ikke justerbare mere, da det var den første , hvor man havde to forskellige tilstande: Onshore og SideShore .Hvis jeg skal være ærlig, jeg har aldrig bemærket nogen forskel mellem de forskellige sæt lineup .Kvaliteten er som altid på al RRD godt bygget , af højeste klasse. ( Forestil dig en uforgængelig Alfa Romeo )Har fået min RRD skyllet i Shore Breaket ned flere gange , self- start , self landede og generelt bare chrashat kite masse. Og har hidtil ikke haft en tåre eller ridse på skærmen. Og det er virkelig vigtigt på en vågkite synes jeg . Nødt til at sige været igennem nogle kites i de seneste år , og ingen har hidtil opfyldt mit krav til stof kvaliteé kysten breaker. ( Nogle virkelig dårlige som bølgekites . Siger ikke noget namn )Leding Edge er et lidt tykkere på de nye mindre kitesen også.

Men nu går vi over til egenskaberne i luften og bølgerne.2010 troede, jeg havde en lille smule for lidt tryk. Eller rettere , ingen tryk alls. Svært at vide, hvor det virkelig var i luften , og nu da jeg sejlede det igen, så er det stadigtvæk samme indtryk.På 2013er er det betydeligt mere næsten for meget for min smag , desværre. Naturligvis er dette en ” følser” hvor man har kiten hele tiden .Og næste år, har de sandsynligvis kommet længst , og med en tryk, der helt tilfredsstiller mig. Ikke for meget tryk , så du får ømme arme , men nok til at føle , hvor dragen er på alle tidspunkter. Bare den måde jeg kan lide det . Thumbs up fra mig !Svingehastighed er ikke ændret meget fra den første generation til det sidste. Jeg har altid køre på det bredeste indstilling på baren. De kites er hurtig nok til at være i stand til at svinge runt i bølgen når det er nødvendigt , men ikke alt for hurtigt, så du mister kontrollen over dragen. Og de har ikke så meget træk i bottom eller top turn uden kan mer bruge boardet der.Botten træket er måske den største forskel mellem 2013 og 2014. Synes det er en smule for meget træk i 2013 for min stil i bølgerne . 2014 føles mere omfattende og mere som 2010. Især mærkbar i bottom turn igen , når det ikke føles som det vil flyve af boardet som Jeg synes, det føles med 2013 kites.I alle tre generationer , er det bare at parkere dragen og lad det drifte med, mens du surfer på bølgen. Indtil videre har jeg ikke nåede at sejle op kite , og det er en rigtig god egenskab for en bølge kite i min verld . Når bølgerne er mere magtfulde i Portugal , kan du udnytte styrken af bølgerne mer og det kræver en hel del mere fra de kites og driftsegenskaber end her i Danmark , hvor bølgerne er mindre magtfulde.

2014 Religion er den perfekte kite til min stil i bølgerne. Forudsigeligt, som få andre kites, meget større vindområde end før. Og super nemt at depowra. Og meget mer stabil en tidligare.

Har har også sejlet lidt fladt vand med denne. Går uden problemer at sejle fladt vand og lidt freestyle med det, men som jeg sagde, det er en bølgekite så det ikke er den riktigta pop som en freestyle kite har.Så jeg kan anbefale dette så?Ja for dem, der gerne en kite, der drifter godt.Til dig, der ønsker at have rigtig god kvaliteé.Har en kite, der er bygget til, hvad den skal gøre

Må indrømme , at jeg er mere end tilfreds med mit valg at sejle RRD Religion . Og skulle nogen teste så bare tager fat i mig på stranden i Thy 😉
God surf nu i uge. Her på Azores skal det komme et meget stort Swell!!
Ps. Alle kite var 9 m som jeg sejlede med 😉 Ds.
{"video":"http://vimeo.com/70543643","width":"768","height":"432"}

Related Articles

Responses