RKK: Af med Vinterrusten ep.1

For nogle uger siden nævnte jeg min ambition om at få lagt lidt hyppige logbogs-agtige videoer op fra mine forårssessions. Jeg lagde ud med en video med Salomon fra korshavn, som du kan finde her. Videoerne kommer alle til at have det til fælles at de er skudt på en session, og kvalitet og længde bliver selvfølgelig derefter. Håber alligevel at det er sjovt at se.
D. 14. marts havde jeg begrænset tid til en tur på vandet og samtidigt var vejrudsigten lidt tvetydig. Alligevel besluttede jeg mig for at tage til Korshavn.
Da jeg ankom var der godt smæk på vinden, og jeg var ikke i tvivl om at rigge 9, idet vinden skulle stige. Jeg blev dog slemt skuffet, for knapt havde jeg rigget min kite til før vinden droppede markant.Derfor greb jeg i stedet kameraet og filmede Joachim lidt før han kort efter gav op og gik på land.
Så stod vi der nogle stykker og ventede. Ganske hyggeligt igen at møde de fynske kitere på vandet. Vi har et dejligt sammenhold på strandene, men om vinteren ses vi jo ikke alle sammen så meget.
Vinden tog til umiddelbart før jeg var nødt til at køre. Så det blev kun til ganske kort tid på vandet. Ikke noget med at øve en masse, bare lige ud mærke at man lever.Jeg mener jeg sagde til Joachim, at jeg bare lige skulle nå 5 trickforsøg, men det blev vist til lidt flere, så jeg fik travlt med at rigge ned.

{"video":"https://vimeo.com/91702356","width":"768","height":"432"}

En lidt kold omgang for hænderne, som jeg stædigt insisterede på ikke skulle pakkes ind i handsker.
Tak til alle for hygge og Joachim for at filme.

Related Articles

Responses