RKK: Af med vinterrusten ep.3

Blog med video i bunden.
Den 22. marts var vejret fantastisk. Vind fra sv, solskin og varmt i forhold til måneden.Jeg havde masser af tid til at surfe og tog et smut til Korshavn.Hvor var det skønt at udskifte de tykke vinterstøvler med mine 3mm O’neill Gooru.Så var der for alvor noget ved at surfe igen.
Jeg kastede mig relativt hurtigt over min gamle plan med at se, hvor højt jeg turde gå i min 313. Tidligere har jeg lavet 313 med relativt lavt kite, men nu droppede jeg stilforfængelighed og kiten blev den bare skudt opad. Det var faktisk noget af et kick, da jeg kom højere end forventet i første forsøg og tilmed landede den. Den blev efterfulgt af en del andre.
Jeg havde fået blot på tanden og gik også i gang med s-bend blind, som jeg aldrig har gjort meget ud af, fordi mit s-bend er bedst modsatte vej af mit blind. Har faktisk kun landet den på den halse, hvor jeg passer swich. Denne gang prøvede jeg min stærke blind-side, men gik kun halvt efter den.
Kastede mig også over min evige kæphest ”Backmoben”, som tidligere har resulteret i 2 mdr med krykker. Den var ikke ligefrem indenfor rækkevidde men det var en sejr for mig blot at turde gå efter den.
Dagen står for mig som den første dag, hvor jeg virkelig synes at vinteren var forbi. En fed fed dag.
Videoen nedenfor er skudt uden kameramand med en kombination af soloshot og gopro. Den der har mest gear når det er slut har vundet.
Se iøvrigtden forrige blogher
{"video":"https://vimeo.com/93840065","width":"768","height":"432"}

Related Articles

Responses