Roadtrip Jeri

Roadtrip Jeri

Min kammerat Karl-Emil havde taget hele Thurøbanden(windsurfere) med til Brasiliens windsurfparadis Jericoacoara i efteråret, så de skulle naturligvis besøges. Vi(Jeppe, Jeppe, Emil, Emely og jeg) fik fat i et svin af en Pick-Up med automatgear, firhjulstræk og hele lortet, så vi var klar til roadtrip!

De andre danske kitere(Søren, Bjarke, Cecilie, Lasse, Simon, Mathis, Jonas, Mathias og Tobias) tog også af sted, så der var lagt op til kæmpe fest og hygge! Ved ankomst fredag aften fik nogle en session med power til 7’eren, imens andre tog på vildhestetur. Det skal lige siges at hestene var bindegale og Tobias blev smidt af 2 gange, den ene gang direkte ud i lagunen. Jericoacoara er en lille by hvor gaderne er af sand og biler skal parkeres udenfor byen. Gaderne er dekorerede og udsmykket med flot beplantning. Der er mange flotte butikker og restauranter, det virker til at være et finere turistklientel som besøger Jericoacoara end Cumbuco. Fredag og lørdag aften samlede vi hele windsurf- og kitesurfbanden til fest og ballade med caipirinhas, reggae på stranden, Sambaclub og Forro-fest.

Lørdag fællesdownwindede vi ned ad kysten indtil at stranden blev brudt af en flod. Der blev skudt bigairs, kiteloops, sejlet speed og lavet gøgl!

Emil

Tobias

Jeppe I.

Tobias

Bjarke

Jeppe I på toppen!

Simon

Rasmus

Jeppe T.

PickUp’en fulgte med inde på stranden, så der blev byttet mellem kites og hjul på vejen. Da vi skulle tilbage igen proppede vi alt udstyret op bag på ladet og kørte alle 15 mand sammen tilbage!

Efter en vildt fed weekend i Jeri kørte vi sydover igen. Undervejs kørte vi forbi de store upcoming fladvandsspots. Der var desværre ingen vind så vi fik ikke surfet Ilha do Guajiru, Paracuru og Taiba i den omgang.

Sponseret og støttet af:
Westwind Bork Havn – North Kiteboarding – ION

Related Articles

Responses