Sebber’s liv som surfer Part 2

{"video":"https://youtu.be/d0Dzx2IURu8","width":"768","height":"432"}
Mit Liv som Surfer part 2
Efter at have været windsurfer i 13 år, flyttede jeg med damen til Århus i 2002, hvor vi fik en lille lejlighed i Egå, på det tidspunkt kunne jeg til næsten perfektion lave jibe, freestyle og fede hop, jeg meldte mig ind i surfklubben der, hvor man også kunne opbevarer sit udstyr, det var en super hyggelig surfklub lige ned til vandet, detsværre måtte den nogle år senere lade livet så de velhavende, kunne få nogle fede boliger med havudsigt.
I Århus så jeg for første gang de har ballon bøsser, som vi windsurfere betegnede de her folk der surfede med drager, jeg syntes faktisk at det så ret fedt ud og når det ikke blæste så meget, så kunne jeg overhovet ikke følge med dem på min windsurfer.
Efter at have kigget på de her ballon bøsser i nogle år, hvor jeg sku var temmelig imponeret deres fart og høje hop, vidste jeg at kitesurfing var noget for mig og da jeg i 2005 fik penge tilbage i skat, drønede jeg i surfline og købte en Takoon Wook 14m2 og et board.
Der var en kammeret på min arbejdsplads der kitesurfede og han ville gerne lære mig det, der gik ca. 14 dage inden han havde tid til det og så kom dagen endelig, hvor vi skulle ud sammen, det viste sig at han kun lige havde en tid i en lille time, så han lærte mig at flyve med dragen på land, kan absolut ikke anbefales at lære kitesurfing på denne måde.
De første mange gange jeg var ude kæmpede jeg med at styre dragen og komme i fodstropperne, men stille og roligt lærte jeg at beherske begge dele og da jeg endelig kom op at sejle, var det den fedeste fornemmelse Ever.
De spots jeg sejlede ved var skærring, Ahl, Øer, hullet og Fjellerup.
Sådan startede mit kitesurfer liv.
Mange kærlige surf hilsner
Sebastian aka Sebber

Related Articles

Responses