Shaky log-video, kicker dag i Skæring 31 oktober

Efter 3 dage med vind fra syd rullede der i går ind imellem nogle, i forhold til normalen, lidt større og lidt renere bølger som til tider gik til over livet ved Skæring strand.
Dermed var der mulighed for noget af det jeg elsker aller mest. Kicker moves incl. de hårde slammere der følger med den slags.
Det er en helt anden måde at lave tricks på end den klassiske load/pop/trick rutine på fladt vand. Bølgerne skal læses, afsættet skal times og kiten hjælper dig ikke meget undervejs.
At det samtidig var første tur på den længe ventede 2013 version af min elskede DLX 138 og HifiX 9 var motivationen for at gå for den på vandet stor! Og hold da helt fest en kombo, selvom jeg er en gammel mand er jeg sikker på at der kan læres nye tricks med det setup!
Det lykkedes mig på trods af at jeg sejlede med hue og handsker osv at fange et par gode 3´ere bla. med kiten helt nede i vandoverfladen vha. en soloshot placeret inde på land, men desværre fik vinden hele riggen til at ryste meget. Jeg har ikke gidet bruge en masse energi på at klippe da materialet ikke er til det. Men man kunne da godt have ønsket sig at LDT havde siddet klart med sit kamera ude ved revlen i de bedste af 3erne der blev sat.
Men det var uanset en helt suveræn følelse at få timet et perfekt afsæt, få et godt smæk opad af kickeren og så ellers rotere en omgang for i sidste del af rotationen dreje om og se kiten flyve i samme niveau som jeg selv – og så ellers bare lade DLX´en tage den hårde landing med et smil og ellers fortsætte for fuld smadder efter kiten. Resten af dagen var hele kroppen fyldt med endorfiner og fjæset var klistret ind i et stort smil 🙂
{"video":"https://vimeo.com/52632862","width":"700","height":"520"}
Den gamle krop er øm hér dagen derpå, men jeg glæder mig dælme til næste gang forholdene bliver lige så fantastiske på mit helt eget homespot og der skal leges kickers action med Riisi, som iøvrigt er co. starring på videoen :-p

God efterårsvind, få det bedste ud af de forhold du har….

Thomas A

Related Articles

Årsberetninger fra en “gammel dreng”

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;…

Responses