Share The Stoke !

Video, 5-6m/s, perfekt til Hydrofoil og en 9m2 kite.
Saksild Strand en tirsdag aften for et par uger siden, 16/9-2014, ude i sommerdragt og næsten ren onshore, men lidt vindswell kom ind længere udefra.
Satte kitecam til, og har taget rub og stub med i videoen så (for) lang ja, men sådan er det.Alle kiks og touch downs undervejs er med – eneste der ikke er taget med er gåen ud, start og en enkelt relaunch (hvor jeg skulle ind på land) og ligeudstræk der er klippet væk fra den halve time et kamera optager (og så samlet kiks en lille smule).
Så for mange måske en klumpe dumpe video, da jeg stadig er “på vej” og alt er med – men det går vildt godt nu ift tidligere, og det er SÅ euforisk en følelse 🙂
Håber virkelig andre kan bruge video’en til noget, eller blot nyde det lige så meget !
Vidunderligt at glide på småbølgerne, og carve på bølgerne – eller igennem bølgerne/chop nogle gange.
Tankerne der kommer til een i både ord og følelser derude er:
Flying – Gliding – Soaring – Carving – Surfing
Lige så godt som at flyve svævefly eller hangglider på en skrænt i perfekt harmoni – samme eufori – og så surfing oveni, det kan vist ikke blive meget bedre ?
Det ER virkelig endnu sjovere end at ride bølger på waveboard, mange gange – tro det eller ej.
Og så kan man faktisk få det fede carving sus selv på fladt vand med store kites osse.

Klik på billeder for at se i stor
Aftensol

Men mørkere var der alligevel ikke, uden modlys 🙂

Der var lidt af en break at skulle ude igennem, herligt !

Og onshore men helt fint

Video (HD men desværre kan de ikke åbnes direkte i HD mere, som tidligere…), fra en aften der bare føltes HELT rigtig, selvom jeg skvatter som en Bambi mange gange.
Håber man kan fornemme bare lidt af min eufori ?
Det føles som man er en delfin, harmonisk flydende man bevæger sig rundt og man føler man kan ALT når det lykkes !Og når det kikser, er man ikke bare en bambi, men nærmere en grov fedtmule – og der bandes nogle gange mere end selv en forhærdet gammel søulk kan (men udeladt fra video pga børn og sarte sjæle…)
Enjoy :

https://youtube.com/watch?v=sa0GzJxzpi0%3Frel%3D%26vq%3Dhd1080%22%2C%22width%22%3A%22925%22%2C%22height%22%3A%22700%22%7D

Kan osse være det skræmmer alle fra at prøve, håber jeg ikke – men uanset hvordan det ser ud, så ER det fantastisk, og umuligt at forklare og dele med andre – men jeg gør et forsøg.
En ekstra dimension er kommet til, udover at 5-7m/s pludselig er helt perfekte forhold til kites under 10m2 uden at være blæst i stykker – og så har man endda mulighed for at tage ud i svagere vind i stedet osse, med store kites over 10m2 hvis man har lyst til det

Aftenhimmel som sjældent set, og tak for foto til ??? der lige kom forbi og spurgte om han skulle tage et billede

SÅ kan man køre hjem fra arbejde nu, flot himmel og er glad !!!

c”,) Peter Frank

Related Articles

Responses