Søndagssession

Der er ikke meget aktivitet herinde, så tænkte jeg godt kunne dele lidt Sony Actioncam billeder fra for nogle timer siden her i Risskov ?
Efter en lørdag med vind hele dagen, og een af de næstbedste bølgedage vi har haft længe om eftermiddagen, blev det regnvejr om søndagen, så ingen motivation til det store selvfølgelig.
Meeeen, om eftermiddagen kunne jeg ikke holde mig inde mere – og havde spurgt lidt rundt på nettet, men ingen der ville med ud, selvom enkelte VAR kørt forskellige steder og måtte slås med regn og skiftende vind.
Hoppede ud BackYards med en 9m2, solen var fremme fra 1530 og det blev nogle skønne timer lige inden solnedgangen !
Prøvede at sætte mit actioncam på håndleddet – ikke sååå praktisk et sted godt nok, men bare for at prøve de vinkler det giver.
Enjoy !

Klik på billeder for at se i stor
HDR-AS100 håndleds/arm mount

Og kan drejes 360 grader i præcis den retning man ønsker, derude.

Pragtfuldt vejr

Og i dag lykkedes alle carves perfekt (gjorde de SLET ikke sidste gang…)Det er vidunderligt at sejle på et flyvende tæppe der bare BLÆSER afsted, lydløst, der kan dreje med en følelse som et bølgeboard i perfekte bølger, måske endnu hurtigere rundt – og uden noget spray eller “bump” overhovedet – derfor helt perfekt uden stropper 🙂

Men nogen gange lykkedes det at lave en del spray alligevel – når jeg skal prøve “noget”, og det kikser og jeg flyver i vandet – er det foilbombe – her set “nedefra”

Og nu jeg var undervands, fik jeg osse lige “das ding” og havbunden med 😉

Oppe igen og trække lidt luft – det er efterhånden ved at nærme sig solnedgang, og en virkelig smuk og perfekt session denne eftermiddag.

Vandstart strapless kræver en helt speciel teknik og øvelse, men når man kan, så kan man (næsten hver gang).
Vand ER dejligt, på vej “op” til den sidste halve times hydrofoil i dag, og downlooper man kiten er man oppe at foile i et hug direkte !!!

Det er svært at forklare, men når det har pisset ned det meste af søndagen, og det så bliver solskin og perfekt vindstyrke når man tager ud, DET er for heldigt, indrømmet c”,)

Århus og Risskov i baggrunden.

En smuk session er slut, men endnu flottere solnedgang.

Smukt !

En gylden eftermiddag

c”,) Peter Frank

Related Articles

Responses