Sommer på vej c”,)

Torsdag efter arbejde, vandet er blevet varmere, og der var endelig go’ vestenvind, så vi var nogle der tog til Emmedsbo den 23/4-2015.
Var derlidt før17, men de andre ikke kommet endnu.
Ronni havde sagt der var 6-7m2 vind da de kørte derfratidligere på dagen, og det virkede også sådan når man ved hvordan det ser ud på vandet – selvom man intet kan mærke hvor man parkerer, så tog en 7erog gik ud på revlen med et par boards og riggede:-)
Et linecam og et kitecam på, nu jeg var alene – men Troels kom dog ud kort efter også, han sejlede desværre op til molen (windsurfer) i stedet for nede på bølgespottet.
De andre kom lidt efter og nogle timer senere – en dejlig dag blev det til, og min 7er var okay selvom lige i overkanten nogle gange.Bølgerne ikke helt rene pga så meget vind, og heller ikke de største, men trods alt perfekt vindretning og stejle 1½ meter hele tiden, og hovedhøjde+ nede på revlen de rigtige sets.
Det bedste var at det er blevet “sommerligt”, sejlede uden hætte/handsker/sko de næste 3 timer, uden at være tæt på at fryse.
Havde godt nok en totalt smadret venstre fod (knækket alle tæer om/op dagen før på en stor sten jeg løb ind i på stranden), men ibuprofen og så går det – så må man lide dagene efter ved nærmestikke at kunne gå – men SÅ go en bølgedag vil man ikke misse !

Lidt Sony Shots fra torsdag eftermiddag/aften ved EM (ja, mit kitecam er et Sony TX20 og mit linecam et HDR-AS100V, derfor jeg altid kalder det sådan…)
Klik på billeder for at se i stor
Rigget linecam, og henne og sætte kitecam på og kiten på siden – i detflotteste sommervejr !

Det varHELT lavvandet i dag, så man kunne næsten gå tørfodet ud til bølgerne.

Yihaaaa – første for mig rigtige sommerdag, hvor det slet ikke var koldt, selvom 6m2 vind – og netop ved EM er farverne lige så flotte som ved Gjerrild (intet slår dog Gjerrild).Her netop gået ud, og finder et par små bølger der – selvom alle ved jo at hvor man går ud KAN der komme en lille bule af og til, men næsten fladt sammenlignet med bølgespottet downwind.

Lidt vindchop nogle gange – men sjovt at lege i de små bølger osse.

ISÆR når farverne er sådan – elsker det bare !

Det første man gør ved EM, er at ride downwind så hurtigt som muligt – og ganske rigtigt, her ses tydeligt at der begynder at bygge gode bølger op, på vejen derned, rene ogstejle og størrec”,)

Summer summer summertiiiiime

Nede ved det gamle træ – ude på revet, fiskede efter delidt størresets og fandt dem ind imellem – GULD !

Samme set lidt senere fra kitecam i stedet, vokset endnu mere – nogle virkelig fede store sets denne eftermiddag, men svære at finde dem over 1½ meter!

Jeg var på et tidspunkt krydset op til molen, for at se forskellen.
Bølgerne var mindre end nede på revet, men lidt størrelse havde de når man ventede på “toget” ude på hjørnet.Desværre er de bare ikke stejle, så kedelige 🙁
Her er jeg sejlet helt ind i hjørnet næsten, hvor fladt (det har det været de sidste 4-5 år efter der har lagt sig sand ved molen desværre, een af grundene til vi ikke bruger det mere), for derfra kan man fiske efter bølgerne fra toget lidt downwind.

De var dog for flade som sagt, så hellere de lange helt clean menekstremt små bølger (når vestenvind)her – SJOVT !

Men skyndte mig at loope kiten og komme ned til bølgespottet igen – her på vej og nu sker der “sager” uuuuh la la laaa – GUF !!!

Stejle bølger og en “topslide” 🙂

Inde mellem revlerne – sand over det hele og sol det meste af tiden

Engang imellem har man lyst til selv at være kamera, og se det hele oppefra, den grønne havbund.

Et af de helt store sets på selve revet, fanger heldigt nok den største, som typisk er den næst eller tredjesidste bølge jo.

Aaaaah, sikke en dag 😉

Manglede lidt selskab, men det er hvad der sker når for tidligt ude, selvom lidt efter 17 synes jeg ikke var så tidligt ?
Her ses hvor bølgerne virker, sporet fra den aften.

Tror bølgerne fadede lidt da jeg stoppede ved 20 tiden, men der var fin vind stadig og så ud til de andre der var gået ud havde det fint.Skøn skøn dag, manglede bare Lars- du er een af de få der ved HVOR det spiller deroppe.
Skidt pyt, der kommer altid bølger og vind igen !

c”,) Peter Frank

WordPress databasefejl: [Too many words in a FTS phrase or proximity search]
SELECT DISTINCT wp_posts.ID FROM wp_posts WHERE 1=1 AND MATCH (post_title,post_content) AGAINST ('Sommer på vej c\",) Torsdag efter arbejde, vandet er blevet varmere, og der var endelig go\' vestenvind, så vi var nogle der tog til Emmedsbo den 23/4-2015. Var derlidt før17, men de andre ikke kommet endnu. Ronni havde sagt der var 6-7m2 vind da de kørte derfratidligere på dagen, og det virkede også sådan når man ved hvordan det ser ud på vandet - selvom man intet kan mærke hvor man parkerer, så tog en 7erog gik ud på revlen med et par boards og riggede:-) Et linecam og et kitecam på, nu jeg var alene - men Troels kom dog ud kort efter også, han sejlede desværre op til molen (windsurfer) i stedet for nede på bølgespottet. De andre kom lidt efter og nogle timer senere - en dejlig dag blev det til, og min 7er var okay selvom lige i overkanten nogle gange.Bølgerne ikke helt rene pga så meget vind, og heller ikke de største, men trods alt perfekt vindretning og stejle 1½ meter hele tiden, og hovedhøjde+ nede på revlen de rigtige sets. Det bedste var at det er blevet \"sommerligt\", sejlede uden hætte/handsker/sko de næste 3 timer, uden at være tæt på at fryse. Havde godt nok en totalt smadret venstre fod (knækket alle tæer om/op dagen før på en stor sten jeg løb ind i på stranden), men ibuprofen og så går det - så må man lide dagene efter ved nærmestikke at kunne gå - men SÅ go en bølgedag vil man ikke misse ! Lidt Sony Shots fra torsdag eftermiddag/aften ved EM (ja, mit kitecam er et Sony TX20 og mit linecam et HDR-AS100V, derfor jeg altid kalder det sådan...) Klik på billeder for at se i stor Rigget linecam, og henne og sætte kitecam på og kiten på siden - i detflotteste sommervejr ! Det varHELT lavvandet i dag, så man kunne næsten gå tørfodet ud til bølgerne. Yihaaaa - første for mig rigtige sommerdag, hvor det slet ikke var koldt, selvom 6m2 vind - og netop ved EM er farverne lige så flotte som ved Gjerrild (intet slår dog Gjerrild).Her netop gået ud, og finder et par små bølger der - selvom alle ved jo at hvor man går ud KAN der komme en lille bule af og til, men næsten fladt sammenlignet med bølgespottet downwind. Lidt vindchop nogle gange - men sjovt at lege i de små bølger osse. ISÆR når farverne er sådan - elsker det bare ! Det første man gør ved EM, er at ride downwind så hurtigt som muligt - og ganske rigtigt, her ses tydeligt at der begynder at bygge gode bølger op, på vejen derned, rene ogstejle og størrec\",) Summer summer summertiiiiime Nede ved det gamle træ - ude på revet, fiskede efter delidt størresets og fandt dem ind imellem - GULD ! Samme set lidt senere fra kitecam i stedet, vokset endnu mere - nogle virkelig fede store sets denne eftermiddag, men svære at finde dem over 1½ meter! Jeg var på et tidspunkt krydset op til&hellip;') AND wp_posts.post_date < '2024-06-18 15:08:50' AND wp_posts.post_status = 'publish' AND wp_posts.ID != 1374 AND wp_posts.post_type IN ('post') LIMIT 0, 2

Responses