Sommer rod

Kan også være godt, især når det er shorts vejr og 7m2 vind og bølger.

Det var onsdag den 31/7 den sidste julidag.
Der havde ikke været vind et stykke tid ordentligt, og når endelig lidtvind så fladt 🙁
Kom heller ikke noget udover et pust midt på dagen, omkring Århus – så spurgte på nettet efter hvem der ville med nordpå.Der var nogle oppe i området ja, men ingen der ville med udover Krabbe der først kunne efter 16, så havde forberedt mig på at tage ud på Djursland og sejle med “hvadsomhelst” om det så skulle blive raceboard.
Martin var dog frisk, og vi kørte lige før 14 – herligt.

Så vi var ude ved 16 tiden i Løkken, hvor der var mest vind i dag, og sejlede næsten solen ned, men ikke helt.
Der var to andre wavekitere ude, og Kim havde været ude tidligere med lidt større kite – godt nok var vinden 250 grader så lidt skrå på, men skidt når det nu VAR vind og sommer og lidt bølger.
Om formiddagen havde bølgemålerne stået på 80cm i snit kun, da først begyndt at blæse og mest lokalt, så det var ikke så lovende, men skidt pyt, saltvand i håret er ALTID godt 🙂

Tog lidt billeder, og har lidt kitecam billeder selvom det klassiske problem med modsol der giver ubrugelige kitecam billeder i nogle vinkler, men så er de lidt anderledes om ikke andet.
Utroligt rodet ind imellem, men der var også de flotteste clean væggenår der kom et set – og det GJORDE der for de voksede voldsomt og blev mere end dobbelt så store som før middag, især om aftenen.

Klik på billeder for at se i stor
Sommer sommer sommer – skønt !

Martin ude med en 7er her i lidt småknap hovedhøjdebølger der kommer tæt, men vindstyrken lige i øjet og fås ikke bedre !

Til gengæld så kunne et set, selv middelstørrelse kun, rydde HELT op og se lige hvor fladt og flot der er imellem dem så.

De ruller lidt med vinden her uden for molen, det var meget bedre tæt på molen selvfølgelig, så en bedre retning.

Martin havde det vildt varmt sagde han, og sikke nogle fantastiske farver i dag i modsolen gennem bølgerne – flot.

Helt inde før land, mellem revlerne, var det sjovt selv i de mindste bølger – her et bottom turn med “aim” efter bølgen.

Sommersjov – skønt !

Der var 5 surfere ude osse; det her billede mest fordi der er lidt af hvert på det – bølger og kitesurf og surf og rod og forgrund 😉

De mellemste bølger var nu osse go’e !!!

Yihaaa – var det 37 aerials du fik lavet Martin, selvom målet var 100?

Nogle af dem lukkede virkelig flot og hult som her.

Elsker bølger 🙂

En hul bølger timet perfekt og en mega off the lip – floater, yeah !

Og nej, jeg har IKKE givet mere farve på billederne – de røde flag havde den farve i dag, nye og med sol på 😉

Kæææææft hvor er det flot at se på Martin!!!!!

Nede på TT spottet (Løkken Nord, hvor der er chop dvs mere fladt bag revlen, og vinden meget mere på bølgerne og mere strøm, så godt til TTmen ubrugeligt til bølgeboards).
Med den sejeste sandstormsflugt inde over fyrtårnet – ser godt ud !

Senere, hvor bølgerne voksede – jeg er ude igen efter et uheld (der heldigvis gjorde jeg fik taget billeder og ikke sejlet i et væk).
Se lige hvor et par fedebuler der er bag mig – alle der ved hvor vildt høj Martin er, ved hvor mega den bølge er – fedt..

Og lidt ude, nogle gange lidt downwind – ledte jeg efter de største – her et drop in på et set hvor jeg vist rammer den største af dem.

Havde sejlet i bare shorts det meste af tiden, undtagen til sidst efter uheldet – hvor ER det bare eksotisk at sejlehovedhøjde og lidt tilbølger uden at det er spor koldt, og så stabil 7m2 vind 😉

Her inde over revlen – eneste billede hvor modlyset ikke har ødelagt det – sjovt med små men stejle bølger.

De største bølger, fuld speed ud under lippen og så kigge op på den – elsker jeg 🙂

Ikke den store action på billedet – da modlys i cutbacket kort før- men se hvor flotte og regelmæssige og lange de KUNNE være, selvom man skulle lede efter dem…

Og så modsætningen til de regelmæssige – en “freak” wave outside der ligner jeg ved ikke hvad, men gigantisk lige pludselig, så herligt at “ta”, og så bare ride med halvslappe liner bagefter.

Så det, synes jeg, flotteste billede – et par ganske enkelt perfekte og rene bølger, og solen igennem dem giver dem naturlig farve – SKØNT 🙂

Og til sidst den største bølge i dag (for mit vedkommende), monster- AAAAAAAH !

Solen står lavt, bølgerne er go’e, sandet fyger,jeg er lige stoppet og Martin til højre på vej ind kort efter også – flot flot dag, selvom ikke perfekt,men blev det alligevel ret konge.

Som det ses på målestationen tæt på, var forholdene ikke så skidt endda.Vi var ude markeret med grønt, så “heldige” må man sige.

Der er ikke noget at sige til det er noget rod ind imellem set’ene – for bølgeperioden er meget lille altid her.
Men faktisk er de 5 sekunder den var i snit, ret godt, det sted taget i betragtning 🙂

Det sidste billede viser blot hvor fabelagtige farver bølgerne kunne ha’ i dag – dejligt, og tak for i dag Martin.

c”,) Peter Frank

Related Articles

Responses