Stævnerapport og Video fra Kitetour´s 1. stop Blåvand.

Jeg vil lige starte med kort, at se tilbage på vinteren op til vores første stævne. Hen over vinteren stod det hurtigt klart, at flere af vores faste sponsorere stod klar til at bakke op omkring Kitetouren i den kommende sæson.
Det vil jer gerne sige tak for, da det er en kæmpe lettelse at de grundlæggende rammer er tilstede for at kunne afvikle.
Det giver også overskud til, at bruge kræfter på noget andet. Det gjorde i år, at vi fik Sony med på kitetouren, og vi har også fået stille en rigtigt lækker ATV til rådighed fra Honda/Solex. Ud over det fik vi også indgået en aftale med Oure, om at komme med til vores faste stævner som de hjælper os med at afvikle. Michael fra Liquid Force, har hjulpet os med at få 4 oppustelige SUP´s fra Corran, som han forhandler.
Med alle disse fantastiske sponsorere på plads, kunne vi igen inviteret til kitetour 2014´s første stævne. Ved indtægter fra vores økonomiske sponsorere, kan vi i år igen holde deltagergebyret nede på 200 kr. som kunne dækker en lille del af de udgifter, som går til at arrangere og afvikling af stævnerne. Det lave deltagergebyr er noget som alle deltagere i Kitetouren får glæde af, noget som vi bag Kitetouren prioritere højt.

Men dette rigtigt gode fundament for Kitetouren 2014, var der lagt op til at vi igen kunne få lavet endnu et rigtigt fedt stævne i samarbejde med Hvidbjerg Camping.

Da vi nærmede osweekenden hvor det hele skulle afvikles og vinden så meget tvivlsom ud, besluttede vi at måtte have gang i en plan B.

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false
Vi gik fat i Christian fra JetFun og aftalte, at han kom over til os om fredagen og sørgede for, at vi havde noget at lave. Da dagen var omme, og vi kunne se at vejrudsigten for lørdag heller ikke så for lovende ud, indgik vi en aftale med Christian om også at komme lørdag.

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false
De unge skøre sejlere kunne ikke modstå fristelse jetskien og kastede sig straks ud i at kopiere Nick og lave et Pull up.

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false
Om lørdagen valgte vi at lave en mere organiseret konkurrence, hvor alle de sejlere som havde lyst, kunne melde sig til. Der blev lagt op til en omgang Best Trick. Selvom der var flere af sejlede som gerne ville en tur i kabelpark inden aftenen blev alle hængende og var med til at skabe en god stemning på stranden.

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false
Udover det var der en masse hygge på stranden, fik folk spillet beachvolley, kigget på nyt grej, sejlet på SUP og selvfølgelig stået en masse efter vandscooteren.

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false falseFredag aften efter vi havde været oppe at spise, var alle A sejlere samlet, så vi kunne få talt om den nye måde at dømme på i A rækken. Det blev til flere smårettelser, så nu er vi endnu mere klar til vores første mobile stævne.

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false
Da det ikke så ud til, at vi fik noget vind søndag, valgte vi søndag formiddag at trække lod om Sony kameraet, og nogle andre præmier, for derefter at sige tak for denne weekend.
Vil gerne slutte af med, at takke alle dem som kom over, selvom om vejrudsigten virkeligt ikke var med os. Det gjorde, at vi selvom vi ikke fik sejlet, alligevel fik rigtigt meget ud af stævnet.

Sidste skal I have videoen fra stævnet, vi håber at se rigtigt mange af jer og en masse nye til fyn stævnet d. 14-15 juni

Se videoen fra vores første stævne på følgende link:http://youtu.be/mUG3uQyy3No

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false
Kitetours sponsore 2014 er: Kellmann Skilte, Hvidbjerg Camping, Liquid force, Vaavud,North, Kirkeløkke, Mystic, RentAboard, Oure, Kitesurferen.dk,Quiksilver, Snickers, Sony, Aloha Camp, Kitefix, solex, tingdal, corran og kiteboardingExercises.com

Related Articles

Responses