Sunset Session

Tirsdag eftermiddag, PRAGTFULDT solskinsvejr, og skrå pålandsvind (SydVest) i Risskov, BackYards.
Ikke muligt at få andre med ud i dag, men Svend (windsurfer) og jeg kunne ikke stå for det fabelagtige vejr, så jeg tog tidligt fri og på vandet allerede kort efter 15
Luften var lige over 15 grader så føltes bare godt, og whitecaps over det hele så en 9m2 på hydrofoil var perfekt, og senere passede en 7m2 ligefrem.
Efter lidt tid kunne jeg ikke stå for den flotte himmel, og satte kitecam på (i 2 omgange), så lidt billeder her fra tirsdag eftermiddag af en session i nærmestperfekte forhold, dvs vinden skrå på (hverken fra siden eller lige på), og stabil og tilpas vind til8-9m2 uden at være for choppet, og absolut ingen tang.

Klik på billeder for at se i stor

Sol og turkisgrønt vand i dag 😉

Århus og Risskov, stadig lang tid til det bliver mørkt.

Så er det nytår, en foilbombe som det stadigsker en sjælden gang, men sjovt nok:-)

Ja som jeg vist har skrevet før, sejler boardet næsten videre bedre af sig selv end med mig på 😉

Det var skønt at ligge og lege i de små bølger i dag, og carve inde i brændingen – men når man kiksede og mistede så foilen ikke var “oppe”, måtte man gå og så boarddragge ud igen jo – men ellers sjovt at ride toeside ud og rundt i bølgerne, men som sagt, kikser man er det “ud” igen.

Der var 1½ meters bølger af og til som urene swells der rullede ind, og selv her langt ude sjovt og go træning at ride på dem – utroligt så meget de kan levere til en hydrofoil nemlig !!!

Og inde på det lave i brændingen var de fine, men svært for man må ikke kikse der.

Solen er ved at gå ned, og der kommer en fabelagtig glød over hele himmelen nu – så jeg blæser ind mod land, springer af boardet inde på den lave revle inden jeg rammer – og løber ind og tænder kitecam for at gå ud og se om jeg kan fange solnedgangen, sikke en himmel !

Boardet ligger der stadig, og på vej ud igen i solnedgangen.

Fantastisk sunset over Risskoven.

Og kort efter er den gået ned, men gløder stadig c”,)

Så er det slut, solen går ned kl 17.
Hydrofoil ER simpelthen bare for fedt – tak for i dag !

Ses derude næste gang der kommer sommervejr

c”,) Peter Frank

Related Articles

Responses