Tenerife dag 2: hård 6

Njæp, som titlen indikerer har det været endnu en meget blæsende dag i El Medano. Et par m/s mere end i går, mit gæt er at middelvinden midt på dagen har ligger omkring 20 m/s så 6eren har været rigelig stor, men det blev trods alt til en god og sjov session ude ved molen. Der var noget mere crowded i dag (søndagseffekt) og vinden er bare for nordlig til at det er godt nede i bugten så der var en 10-15 wind og kitesurfere om at dele rovet.
Dagen startede med at vinden allerede fyldte bugten ud med hvide toppe kl 9 om morgenen, så ved man at der kommer hammervind, windfinder havde lovet over 10 m/s, det betyder normalt omkring hård til stormende kuling i virkeligheden.
Først på dagen smuttede familien og jeg derfor til sydkysten ved Los Cristianos 15 min kørsel fra El Medano og badede i vindstille vejr og gjorde alt det TenerifeTurister gør, heldigvis kunne vi et par timer senere slippe for alt det gøgl og komme tilbage til El Medanos afslappende stemning, unger der leger på legepladsen på torvet og en kaffe til forældrene. top dollar. Herefter surtid efter tålmodig venten!
Bølgerne var til tider større end i går og min go pro linse duggede ikke denne gang, så her følger lidt flere screenshots. I morgen lover jeg at der kommer noget variation, der vil jeg ud og prygle min krop på TT efter et par afslappende dage med hooked ind surfriding og nul konsekvens v. fuckups, ud over de der laveklumper der stikker på 20 m foran en når man er færdig med en bølge halvvejs hen mod windsurferene. Der var også en Englænder som vist truede mig voldsomt med tæsk, lang historie – men trist når folk selv er de sygeste snakere og stjæler bølger med arme og ben og de så truer med tæsk og død når man lige lærer dem en lektie bagefter ved at blokke dem lidt :-p Hooligans…tsk tsk
Håber I hygger derhjemme, der kom jo sne som ventet. Jeg ærgrer mig sådan over at jeg ikke er ude at snowkite!
klik på billederne for at se dem lidt større….hvis du gider, ik!
ps. den der lnye linemount fra Camrig har sgu efterhånden bevist sit værd. Efter at have kylet den i linerne og sikret den med gummi-dimser mærker man den stort set ikke og den er så stabil som overhovedet mulig. Den gør op med mange tidligere frustrationer med line mounts..

Mere lys og flere lus i dag

God tyngde i bølgerne i dag, men stadig for meget vind/lortet retning til unhooked desværre

snyder den gale halse lidt..

Tjek lige mine FCS TC finner som matcher carbonkanten på boardet 😉

Panorama slash, lidt gaab

Panorama air – nogen der vil have en “guide” til den slags strapless chop hop egentlig?

Et splitsekund før dagens bedste smack

Dagens BEDSTE smack, man ved bare det er godt når finnerne siger: “swooooooochhhhhhhhh”

Bigger air..

Thomo siger g´nat – ses i morgen

Related Articles

Responses