Tilmelding til Kitetour 2. stop fyn

Vi nærmer os nu det 2. stop på dette års Kitetour, som igen i år er et mobilt stævne, denne gang med udgangspunkt på hele Fyn. Vi har her nogle fantastiske spots med helt fladt vand og hvis vejrguderne er med os så er der lagt op til et klasse stævne!!!
Kitetour Fyn

Tilmeldingen foregår påhttp://kbdk.klub-modul.dk/cms/EventOverview.aspx
Prisen er som sædvanligt 200 kr.
Skippermødet er som udgangspunkt begge dage kl. 9, på det valgte spot. Denne gang kræver vi at folk tjekker ind ved os arrangører ellers bliver man betragtet som man ikke er mødt frem og får ikke lov at stille op i sine heats!
Hvis det er lørdag vi sejler, vil vi forsøge at lave noget aftensmad samlet, i det område hvor vi har sejlet. Er det kun søndag regner vi med at folk hellere vil hjem, så ingen fællesspisning der. Vi kommer med flere oplysninger om aftensmad til skippermødet.
Det er vigtigt at fastslå, at stævnet kun bliver til noget hvis der kommer ordentlige vindmeldinger. Helt frem til fredag d. 21. juni kl. 18, er det muligt at arrangementet aflyses. Hvis det bliver aflyst inden stævnet bliver sat igang får alle deres tilmeldingsgebyr på 200,- tilbage eller man kan vælge at få dem overført til næste stævne.
Vi ser frem til at se Jer alle sammen til endnu et fedt stævne, denne gang regner vi med vinden også kommer!
Husk at du i Shoppen, kan købe vores nye T-shirt til 149 kr.

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false
Kitetours sponsorene i 2013 er følgende; Kellmann skilte, Hvidbjerg camping, North kiteboarding, Corekiteboarding og Kitesurferen
Kitetoursens produktsponsore er følgende; Gopro, Rentaboard, Surfogski, borgssurfshop.dk, westwind, kitefix, snickers, Aloha Camp, Liquidforce, Mystic.

Related Articles

Responses