Tre dage i Taiba

I løbet af tiden i Cumbuco var jeg forbi Taiba 3 gange. Den første gang var på roadtrip til Jericoacoara, hvor vi kørte langs stranden hjemover og stødte på Taiba lagunen. Denne dag var der desværre ikke vind, men vi besluttede at vende tilbage en dag med god vind!

Det tager ca. 1 time at køre fra Cumbuco til Taiba. Vi pakkede vores Fiat Uno og hamrede af sted om morgenen så vi havde hele dagen deroppe. Med vind til de store drager kitede vi i Lagunen helt selv den første gang, og anden gang havde vi lagunen selv indtil om eftermiddagen, hvor Sam Medesky kom forbi og senere Gianmaria Coccoluto(KTE sølvvinder) som skød sin første BJ7 imens vi var der. Hold øje med ham! Søren og Simon skød nogle fede kitebilleder imellem deres sessions.

315

S-mobe

Slimchance

Efter at have kitet hele dagen kørte vi forbi Taiba-by, for den obligatoriske Acai-test. Taiba er en lille temmelig charmerende landsby. Stranden og byen virker mere tropisk her end i Cumbuco og Uruau. Der kommer flotte bølger ind i Taiba bugten som kan kites og paddles(surfes).

Taibabugten lige efter soldnedgang.

Sponseret og støttet af:
Westwind Bork Havn – North Kiteboarding – ION

Related Articles

Responses