Video: Sensommer i DK – Thomo2k & Friends ved Bøgebjerg

Thomo2000 og venner i epic forhold ved Bøgebjerg Strand (beskrivelse under videoen):
{"video":"http://vimeo.com/74179795","width":"900","height":"506"}
Varm vind fra sydøst hele weekenden gav mig noget så utroligt som 3 gode dage i streg på vandet foran vores lille sommerhus ved Bøgebjerg på Hindsholm. De første dage var det med ungerne og deres farmor som tilskuere og det var vist første gang de små rigtig så mig på vandet;” far jeg vidste ikke du var god og kunne lave tricks! Du skal hoppe MEGA højt igen” 🙂
Fredag gik jeg først ud med 15, det var en fejl for en time senere var jeg max overpoweret på min 11er som jeg ret hurtigt fik skiftet til. Højvandet = ret choppy og ingen kickers, øv – men forholdsvist ok fladt vand til freestyle.
Jeg fik lørdag fundet kameraet frem, mest som motivation da det er lidt kedeligt at sejle alene i længden men jeg kunne sgu ikke huske hvordan min soloshot fungerer så det blev noget med steady cam og at alle tricks skulle laves ude ved den første bøje 50m fra land.
Søndag morgen holdt der pludselig en VW Scirocco med pumpende techno foran vores lille træsommerhus og lige som jeg skulle til at finde et baseball bat frem slog det mig, det er sgu da FUNCK aka RandomHero 🙂 Både han og den anden gæve Fynbo Jeeeeeeeeeens som er et par gamle rejsekammerater fra Kap Verde, var kommet den lange vej til Hindsholm for at nyde storebælts store swøllers møde med Bøgebjergs hurtige sandbreak sammen med Thomo2k. Dejlig overraskelse!!
Det blev en super fed og sjov formiddagssession ud for Bøgebjergvej nr. 28. Heldigvis med en vandstand på 10-15 cm under middel, hvilket giver meget mere orden mellem og på revlerne og også lidt sjove småkickers at sætte af på.
Funck og Jeeeeens gav den max gas og Funck lavede nogle super gode 3´er forsøg og var virkelig tæt på. Desværre fangede jeg ikke nogle af dem med mit Soloshot, som jeg nu kunne få ordentligt kalibreret, men man ser ofte en tofarvet North kite i vandet efter et godt forsøg på videoen fra weekenden. Der er også et par klip fra min gamle go pro 1 på hjelmen men jeg formåede ikke at komme tæt på Funcken da han funklede.
Enjoy – og tak til vejrguderne for en fantastisk sensommerweekend med fuld blammer, til Funk og Jeeeeeeeeeeeeeeeeeens for hyggeligt selskab 🙂 (og vist også tak til farmor for at tage med og hygge om mig og kids så jeg kunne få surfet igennem for en gangs skyld 🙂
Thomas Alsbirk – Liquid Force / Mystic / Xboard / Kitesurferen.dk

Related Articles

Responses