Video/stævnerapport fra kitetours 2. stop på fyn

Hvor skulle der sejles i weekenden, var det store spørgsmål fredag. Vi lå og bølgede frem og tilbage mellem, Bøgebjerg strand på fyn, Rømø eller Hvidesande. Fredag omkring kl. 17 var Rømø soteret fra, nu var kampen mellem Hvide Sande og Bøgebjerg. Omkring 17.30 troede jeg flere gange, at nu var beslutningen taget, og vi skulle til Hvide Sande.Var så langt, at alt tekst var skrevet og klar til FB, mobilen lå klar til at sende en SMS. Det eneste der skulle gøres var at trykke send, så var vi afsted mod Hvide Sande.
Men vejrudsigten blev bedre, og nu var der masivt mere vind på den østlige del af danmark, end ved vesterhavet. Så efter ca. 4 timers konstrant knævren i mobil faldt den endelige dom, vi skulle til Bøgebjerg Strand på fyn.

Da jeg ankom til Bøgebjerg lørdag morgen kl. 07.30 var vinden ren sideshore, og det bekymrede mig lidt, da der nord for spottet er en stor pynt.. Men i løbet af de næste 20 min drejede vinden, og kom perfekt ind til stranden.
De næste par timer gik med at gøre banerne klar, og få gjort alt klar oppe på land. Da klokken blev 9.30 var alt ved at være klar, og vi fik afholdt skippermødet som planlagt. Der blev budt velkommen til alle, og kort talt om den nye bedømningsform som skulle afprøves i A. Vi fik overrakt Nicks pokal, som han har haft tilgode siden DM på Farø sidste år.

Vi havde valgt at sejle alle 3 rækker på en bane, for at få samlet det hele. Det giver de fordele at dommere og sejlere, har et ekstra heat til at blive klar, så man rent faktisk på den måde kan afvikle stævnet ok hurtigt alligevel. Ud over det komme alle til at hygge sammen, hvilket giver en super god stemning i alle rækker.
Det blev en dag hvor alle kæmpede en brag kamp, men den noget svingende vind. De føste par timer gik det godt, med kun meget få afbrydelse. Men da vi klokken nærmede sig kl. 13, begyndte vinden at falde og vi blev nødt til at udsætte flere heats pga af vinden.

Vi satte derfor en gang best trick igang, hvor den bedste sejler i A,B og Q kunne vinde en fin sponsorpræmie.
Det lykkes os sidste på eftermiddagen af få afviklet en single i alle 3 rækker. Vi satte straks vores bobbel igang, men måtte desværre afylse den og resten af stævnet, efter få heats pga. for lidt vind.

vinderne i de 3 rækker blev følgende

Række A

1. Rasmus Riber
2. Mathias Sommer
3. Nick Jacobsen

Række B

1. Mads skov
2. Jonas louw-reimer
3. Ryszard

Række Q

1. Therese Taabble
2. Emely Freja
3. Anna Sauermilch
Her til sidst kan I nyde endnu en flot film fra et kitetour stævne.
{"video":"http://youtu.be/vpXHEwR8Xts","width":"768","height":"432"}

Husk at kitetouren også er for dig, så håber vi ses til næste stævne i August på Sjælland

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false
Kitetours sponsore 2014 er: Kellmann Skilte, Hvidbjerg Camping, Liquid force, Vaavud,North, Kirkeløkke, Mystic, RentAboard, Oure, Kitesurferen.dk,Quiksilver, Snickers, Sony, Aloha Camp, Kitefix, solex, tingdal, corran og kiteboardingExercises.com

Related Articles

Responses